Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Radhus till salu i Ciudad Quesada Costa Blanca

Radhus till salu i Ciudad Quesada Costa Blanca

10 Top tips för att köpa fastighet i Costa Blanca

Det finns gott om råd ute för människor att köpa fastighet i Spanien. Inte all denna information är upp-to-date eller lika relevant eller exakt, så i Petra Hönig vi vill dela vår expertis inom fastighetsmarknaden.

Tips 1. Gör din forskning

Att köpa en fastighet är den enskilt viktigaste personlig investering är det troligt att göra. Att få det rätt är viktigt, så att du vet vilken typ av egendom som du vill / behöver och vilken plats du vill bo i.

Tips 2. Sätt din ekonomi i ordning

Träna din budget att inkludera inköpskostnader, skatter. Detta gör att du vet exakt vad budgeten för.

Tips 3. Kontrollera ut kostnaderna för att köpa bostad i Spanien

Också ta reda på i förväg vad de löpande kostnaderna för fastigheten kommer att vara från räkningar till avbetalning av skatter. Detta gör att du vet exakt vad budgeten för.

Tips 4. utforska områdena You Like

Besök olika områden, visa egenskaper vid olika tider på dygnet och kontrollera element såsom omgivningsbuller, närhet till vägar, köpcentra etc. Vissa områden kan vara tyst och lugnt vid vissa tider på dagen, medan andra kan vara bullrig.

Tips 5. tänka på de saker du kommer att behöva i framtiden

Tänk på framtiden. Kommer bor långt från var som helst i din 40s och 50s fortfarande passar dig i dina 60 eller 70-talet? Kommer det vackra egendom med tunnland mark vara en välsignelse eller en förbannelse? Tänk på vad du kommer att behöva i framtiden och vad som kommer att vara praktiskt för dig.

Tips 6. Kolla in pappersarbete som krävs

Ett standardförfarande att köpa egendom som helst är att instruera en advokat för att se till att den dokumentation är i ordning och det finns inga utestående skulder.

Tips 7. Få allt skriftligen

Leverantörer kan ha gett en muntlig överenskommelse att lämna alla sina möbler eller betala de utestående räkningar, men om det inte är i skrivande stund är det inte rättsligt bindande.

Spets 8. Det är lämpligt att anlita en advokat

Se till att du väljer en advokat med dina intressen i åtanke och se till att de kontrollerar och dubbelkolla alla avgifter, skatter, kostnader och pappersarbete för dig. Vi kan hänvisa dig till advokatbyråer vi litar på och rekommenderar.

Tips 9. Håll Kommunicera

Välj agenter och juridiska ombud som kommer att hålla dig i slingan genom hela processen. Detta är en viktig investering och du måste vara i vet hela tiden, så ser vi till att du inte kommer att behöva jaga oss när som helst.

Tips 10. Håll en dispositionsfond

Det är alltid bra att hålla vissa medel avsatts för några praktiska eller dekorativa krav som kan komma upp.

Petra Honig, alla typer av fastigheter till salu i Ciudad Quesada

Om vi är kända i regionen som en av de mest tillförlitliga fastigheter i regionen är att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi skulle vilja bli behandlade själva. Våra värderingar är energi, agility, professionalism och expertråd alltid.

Petra Honig är specialiserade på att sälja alla typer eller bostäder i några av de mest eftertraktade områdena på Costa Blanca som Torrevieja, La Mata, Cabo Roig, Punta Prima, Mil Palmeras bland andra.

21 Jul 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp