Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Ciudad Quesada Fastigheter Till Salu

Ciudad Quesada Fastigheter Till Salu

Second Hand huspriserna i Spanien ökade med 0,6% i juli 2016

Det genomsnittliga priset på begagnade bostäder i Spanien låg på cirka 1,627 € / m2 i juli och registrerade en månad till månad increasement eller 0,6%. Denna lilla månatliga increasement, visar än en gång, att priset på begagnade bostäder stabiliseringslösning, lämnar bakom stora nedgångar de senaste åren.

Priserna sjönk med -1,1% jämfört med föregående år i juli, fortsätter utvecklingen av de senaste månaderna. De små år till år nedgång som registrerats i år tyder på att priset på bostäder håller på att stabiliseras i stora delar av landet, med vissa områden som redan visar en återhämtning av priserna, zoals de stora städerna i Madrid och Barcelona, samt några provinsiella huvudstäder, öarna och de viktigaste turistmålen på kust i Medelhavet.

Droppe bostadspriserna sedan finanskrisen

Eftersom priserna registrerade en all-time high i april 2007, eller 2,952 € / m2, det genomsnittliga priset på begagnade bostäder i Spanien har samlat en minskning med -45%. Faktum är att vissa av Spaniens 12 regioner har registrerat Ackumulerade nedgångar på över 40% sedan toppnivåerna har uppnåtts nio år sedan, med La Rioja i spetsen, har samlat den största minskningen (-57,5%), följt av Kastilien La Mancha (-53,4%); Navarra (-52,8%); Aragon (-52,2%); Murcia (-50,4%); Katalonien (-48,3%); Valencia (-47,2%); Asturias (-45,9%); Madrid (-43,3%); Andalusien (-42,4%); Extremadura (-42,3%) och Kanta (-41,1%).

Alla uppgifter region för region

Totalt 11 av de 17 spanska regioner registrerade ökningar av medel begagnade bostadspriserna i juli. Regionen-som spelade in mest increasement var Extremadura (2%), följt av Kantabrien (1%) och Castilla-La Mancha (0,8%).

Däremot La Rioja registrerade den största nedgången i andra handen bostadspriserna i juli (-1,1%), följt av Aragonien (-0,4%), Kanarieöarna och Baskien (båda -0,2%).

När det gäller priser, Baskien fortfarande den dyraste regionen i Spanien, med ett genomsnittligt pris på 2,735 € / m2, följt av Madrid (€ 2,250 / m2) och Katalonien (2000 € / m2) medan däremot regionerna med de mest prisvärda begagnade bostadspriserna är Castilla-La Mancha (€ 1,031 / m2), Extremadura (€ 1,085 / m2) och Murcia (€ 1,139 / m2).

Det har ben ook visade att 31 provinser registreras månad på månad prishöjningar i juli, med ökningar på mellan 3,9% till 0,1% i Caceres i Ourense; Malaga; guadalajara; Madrid; Álava; Salamanca och Palencia. Däremot sjönk priserna i 15 provinser, med registrerade nedgångar på mellan -2,8% och -0,1% i Cuenca i Girona, Balearerna, Tarragona och Guipúzcoa.

Ciudad Quesada egendom till salu.

Ciudad Quesada ligger 8K inåt landet från Guardamar de la Segura, söder om Costa Blanca regionen. Lättillgängligt från både Murcia och Alicante flygplatser, knappt 50K bort, är Ciudad Quesada en avkopplande reträtt urbaniserade sluttning erbjuder fantastisk utsikt över Medelhavet över saltsjöar i Torrevieja och användbar bergen. I kombination med den friska medelhavsklimat och riklig bekvämligheter många människor väljer att bo här året runt och äga en fastighet i Ciudad Quesada kunde inte vara mer idylliska.

Petra Honig, alla typer av objekt till salu i Ciudad Quesada

Petra Honig har specialiserat sig på att sälja alla typer eller bostäder i några av de mest eftertraktade områdena på Costa Blanca zoals Torrevieja, La Mata, Cabo Roig, Punta Prima, Mil Palmeras bland andra.

Om vi är kända i regionen som en av de mest tillförlitliga fastigheter i regionen eftersom vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi skulle vilja bli behandlade själva. Våra värderingar är energi, agility, professionalism och expertråd alltid.

1 Aug 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp