Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Ciudad Quesada radhus till salu

Ciudad Quesada radhus till salu

Trender i fastighetsmarknaden i Spanien 2016

Vill du letar efter ett hus i Spanien? Då kommer du vara intresserad av att veta vad de marknadstrender för år är. I den här artikeln ger vi en allmän nycklar.

Efter kreditkrisen och fastighetsboomen år sedan, är både den spanska ekonomin och industrin börjat se ljuset efter tunneln. Låga priser har lockat många människor från hela Europa, som under de senaste åren har siktet inställt på den spanska fastighetsmarknaden, särskilt vid Medelhavet. Om du funderar på att köpa en fastighet, är det inte en dålig tid. Men du bör skynda. Alla marknadsdata börjar att peka på förestående förändringarna.

Petra Hönig du sammanfatta de viktigaste tendenserna i den spanska fastighetsmarknaden i 2016:

Bostadspriserna uppåt.

Det råder enighet om utvecklingen av värdet av bostäder: kommer att gå högre. Experter skiljer sig, ja, för att uppskatta ökningen. Redan 2015 började han skymta stigande priset på bostäder i vissa regioner och fastighetstyper. Det är dags att köpa, och förmodligen prisökningar i år är mycket mer uttalad än de var 2015.

Om du har tydliga idéer och tillräckligt med kapital, ska du inte pensártelo mycket: priset på bostäder har återhämtat sig 4,5% under det tredje kvartalet 2015, enligt National Statistics Institute of Spanien (INE).

Avkastning på fastighetsförsäljningar nybyggnation.

Förbättrad marknad stärker också utbudssidan av nya verk. Experter antar att projekten kommer i förgrunden som svar på ökad efterfrågan och användning av kreditflödet igen. Inte överraskande, 2015 var ett år av rekord på visumansökningar för nya bostäder, samt inköp av mark för utveckling i storstäder.

Prisvärd kredit.

Enligt analytiker kommer tillgång till en inteckning fortsätta att vara avslappnad i 2016. Idag är vi lever i den bästa ekonomiska förhållanden ränta för att köpa ett hus. Det är dock troligt att denna situation inte kommer att fortsätta efter 2016, när typerna i USA

Mer utländska investeringar i den spanska kusten.

År 2015, totalt 17,668 utlänningar köpte hem i provinsen Alicante, 6,2% mer än föregående år. Detta är den femte i rad årlig ökning i själva verket sedan 2010 verksamheten har fördubblats. Storbritannien, land, förblir den första utländska marknaden i provinsen, om något har överraskat var förekomsten av Sverige på andra plats med en kraftig ökning. År 2016 förväntas det att utländska investeringar i regionen fortsätter att öka.

Petra Hönig erbjuder i Ciudad Quesada radhus till salu hög kvalitet.

Om något har gjort att vi sticker ut i området som en av de fastigheter förtroende är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi önskar att vi tratasen oss. Vi bryr oss omsorgsfullt odla värden såsom energi, smidighet, professionalism och kvalitet råd.

Våra agenter kommer att vara glada att svara på alla frågor du har och ger dig all information och råd som behövs för att framgångsrikt slutföra köp eller försäljning av fastigheter i Spanien.

Ta en titt på vårt sortiment av bostäder, och tveka inte att kontakta oss om du ser något hus som älskar honom.

20 Aug 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp