Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Ciudad Quesada Nybyggnation fastigheter till salu

Ciudad Quesada Nybyggnation fastigheter till salu

Vad kan vi göra om det finns brister i ett nybyggt hus?

Om det finns problem i en nyinköpt fastighet ansvaret ligger hos fysiska eller juridiska personer som är inblandade i dess konstruktion, som kommer att behöva svara personligen eller kollektivt.

Flytta till ett nytt hem som vi har fått vara en unik känsla. Om du kommer att bo i en som inte är nya och ofta ger en känsla av glädje, vi öppnade i oss, bör det vara mer. Men ibland kan du hitta obehagliga överraskningar.

Om du tror i Petra Hönig vi vill genom detta inlägg vet vem be om ansvar. Om det finns brister i bostadsbyggandet i Spanien, enligt gällande lag de ansvariga är

1. promotor.

Eftersom det är som bestämmer, främjar, planer och ekonomi med deras egna eller andra källor arbete för sig själva eller för senare försäljning, leverans eller överföring till tredje part.

2. arkitekt.

Detta är den professionella som utför bostadsprojekt och intyga att utförande av byggnads- överensstämmer med projektet.

3. konstruktör.

Det är som utför arbetet med mänskliga organ och egna eller andra material. Svarar direkt till materialet skador på byggnaden genom fel eller defekter orsakade av inkompetens, brist på professionell eller teknisk kapacitet, vårdslöshet eller brott mot de skyldigheter som tillskrivs chefen för arbete och andra fysiska eller juridiska personer som omfattas av deras försäkring. Också i fråga om underleverantörer.

4. riggare.

Den tekniska arkitekt eller riggare som styr utvecklingen av arbetet i tekniska, estetiska, stads- och miljöaspekter.

På dessa siffror nämns följande ansvar skulle falla.

Till vilken svar: Inför ägare och tredje mans förvärv (inte andra) byggnader eller delar därav om de är föremål för division.

Vilket svar: Av de materiella skadorna i samband med arbeten uppförda byggnader och befintliga byggnader vars projekt för att bygga licensen söks från och med ikraftträdandet av lagen.

Period under vilken svarar: Det finns tre perioder ansvarsområden beroende på vilken typ av brister som nuvarande bostad:

1. Tio år, på grund av brister i byggnadskonstruktionen.

2. Tre år för brister som påverkar konstruktiva element eller anläggningar som medför brott mot kraven i beboelighet av bostäder.

3. Ett år endast krävs konstruktör färdigställande och efterbehandling defekter.

Försäkring.

För att säkerställa att medel kan klara av ansvaret om något de kan kräva, kräver lagen att upprätta en skada på egendom försäkring för att:

- Se till strukturella skador i tio år. Den minsta mängd försäkringsbeloppet kommer att vara 100% av den slutliga kostnaden för materialet utförandet av arbetet, inklusive avgifter för yrkesverksamma. Denna försäkring är obligatorisk. Notarie och registratorn får inte godkänna eller registrera i fastighetsregistret gärningar förklaring av nya verk av byggnader utan bildandet av denna garanti är bevisat.

- Se till att brister som påverkar konstruktiva element eller anläggningar som medför brott mot kraven ombord upprätt under tre år.

-Ensure Skada på egendom eller defekter exekverings defekter som påverkar delar av uppsägning eller avslut under ett år.

Fordringar deadline.

Två år efter skadan.

Petra Hönig erbjuder i Ciudad Quesada Hus till salu New Work.

Petra Honig Estate arbetar med dig att hitta den egendom som uppfyller dina behov. Så ser vi till att ge professionell rådgivning som omfattar alla faser av köpprocessen, fullt svara på alla dina frågor eller funderingar innan man vidtar någon transaktion.

Vår katalog innehåller exklusiva bostäder listor som bara har Petra Hönig fastigheter såsom hus, radhus, bungalows, lägenheter, fastigheter nära golfbanor och stränder i de mest eftertraktade områdena på Costa Blanca.

31 Aug 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp