Petra Hönig
Petra Hönig

Ihr professioneller Immobilienmakler an der Costa Blanca

Immobilien

Ciudad Quesada Zu verkaufen

Ciudad Quesada Zu verkaufen

Second Hand House Çmimet në Spanjë u rrit me 0.6% në korrik 2016

Çmimi mesatar i banesave të dorës së dytë në Spanjë ishte rreth € 1,627 / m2 në korrik dhe është regjistruar një rritje nga muaji në muaj, prej 0.6%. Kjo rritje e lehtë në muaj, tregon edhe një herë, thats çmimin e strehimit të dorës së dytë stabilizimiPODGORICË akull, duke lënë pas rënie të mëdha të viteve të fundit.

Çmimet ra me -1.1% nga viti në vit në korrik, Duke vazhduar trendin e muajve të fundit. Të vogla rënie nga viti në vit thisyear regjistruara tregojnë se çmimi i banesave është stabilizimiPODGORICË në pjesën më të madhe të vendit, me disa zona alreadyloggedin treguar një rimëkëmbje të çmimeve, të tilla si qytetet e mëdha të Madridit dhe Barcelonës, si dhe disa provinciale Capitals, Ishujt dhe destinacioni kryesor turistik në bregdetin e Mesdheut.

Rënie e çmimeve të banesave që nga kriza financiare

Që çmimet regjistruar një të gjitha me kohë të lartë në prill 2007, nga € 2,952 / m2, çmimi mesatar i shtëpive të dorës së dytë në Spanjë kanë grumbulluar një rënie prej -45%. Në fakt, disa nga 12 rajonet e Spanjës ka regjistruar grumbulluar rënie më të madhe se -40% që nga nivelet e pikut Arritur nëntë vjet më parë, me La Rioja në krye, pasi ka akumuluar rënien më të madhe (-57,5%), e ndjekur nga: Castilla- La Mancha (-53,4%); Navarre (-52,8%); Aragon (-52,2%); Murcia (-50,4%); Katalonia (-48,3%); Valencia (-47,2%); Asturias (-45,9%); Madrid (-43,3%); Andalusia (-42,4%); Extremadura (-42,3%) dhe Cantabria (-41,1%).

Të gjithë rajoni të dhënave nga rajoni

Një total prej 11 nga 17 rajonet spanjolle rritjet në çmimet mesatare të banesave të dorës së dytë regjistruar në korrik. Rajoni cila regjistroi rritjen më të madhe ishte Extremadura (2%), ndjekur nga Cantabria (1%) dhe Castilla-La Mancha (0.8%).

Në të kundërt, La Rioja regjistruar rënie të madhe në çmimet e shtëpive të dorës së dytë në korrik (-1.1%), e ndjekur nga Aragonit (-0.4%), ishujt Kanarie dhe Bask (dy -0.2%).

Në aspektin e çmimeve, Basque Country mbetet rajoni më i shtrenjtë në Spanjë, me një çmim mesatar prej 2,735 / m2 €, ndjekur nga Madrid (€ 2.250 / m2) dhe Katalonjës (2.000 € / m2), ndërsa, në të kundërt, e rajonit me çmime më të përballueshme strehimit të dorës së dytë janë Castilla-La Mancha (1.031 € / m2), Extremadura (€ 1,085 / m2) dhe Murcia (€ 1,139 / m2).

Ajo ka qenë mbiçmuara zbuluar se 31 provincat regjistruar çmimeve nga muaji në muaj rritet në korrik, me Rrit që variojnë nga 3.9% në Caceres në 0.1% në Ourense; Malaga; Guadalajara; Madrid; Alava; Salamanca dhe Palencia. Në të kundërt, çmimet ranë në 15 provinca, me rënie të regjistruar që variojnë midis -2.8% në Cuenca dhe -0.1% në Girona, Ishujt Balearic, Tarragona dhe Guipuzcoa.

Ciudad Quesada Pronës për Shitje.

Ciudad Quesada ndodhet 8m brendësi nga Guardamar de la Segura, në jug të rajonit Costa Blanca. Lehtësisht të arritshme nga mërzit Murcia dhe Alicante aeroportet, vetëm nën 50K larg, Ciudad Quesada është një tërheqje zbutës urbanizuar kodër ofruar pamje mahnitëse mesdhetare nëpër liqenet kripë e Torrevieja dhe mbiçmuara maleve. Kombinuar me klimën e shëndetshme mesdhetare dhe amenities të shumta që shumë njerëz zgjedhin për të jetuar këtu gjatë gjithë vitit dhe të mbajnë një pronë në Ciudad Quesada nuk mund të jetë më idilike.

Petra Honig, të gjitha llojet e pasurisë për shitje në Ciudad Quesada

Petra Honig ice specializuara në shitjen e të gjitha pronat rezidenciale lloji ose në disa nga zonat më të dëshiruara në Blanca Costa tilla si Torrevieja, La Mata, Cabo Roig, Punta Prima, Mil Palmeras Ndër të tjerët.

Nëse ne jemi të njohur në rajon si një nga më të besueshme Real Estates në akull rajonal Sepse ne trajtimin e klientëve tanë në të njëjtën mënyrë ne do të dëshironim që do të trajtohen veten. Vlerat tona janë energji, gatishmërinë, profesionalizmin dhe këshilla të ekspertëve gjithmonë.

1 Aug 2016
© 2020 Petra Hönig ● Design: MediaelxRechtliche HinweiseDatenschutzSitemap