Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Guardamar del Segura Fastigheter till salu

Guardamar del Segura Fastigheter till salu

Den spanska fastighetssektorn befäster sin återhämtning

Försäljningen av fastigheten i 2016 bekräftar sin uppåtgående trend, 26%, med en uppskattning av 445.000 sålda enheter i slutet av året, medan 2017 tillväxtprognosen är 12%.

Fastighetssektorn är definitivt tillbaka i Spanien. Trots den livliga politiska och ekonomiska osäkerheten under 2016, med mer än 10 månaders övergångsregering, branschdata tyder på att detta år har varit konsolideringen av återhämtning för en av de sektorer som påverkas mest av senaste ekonomiska krisen.

Vissa indikatorer.

Priset på bostäder är fortfarande en positiv trend, med en ökning med 4% i genomsnitt under 2016. Huset nybyggnation, under tiden, minskas med nästan 20%, vilket förväntas upprätthållas även under 2017. bland de viktigaste faktorerna i detta återupplivande av sektorn är större flöde av hypotekslån, ökar investerarnas intresse, stabilisera priserna och sjunkande arbetslöshet.

Stigande priser på bostäder nybyggnation.

Uppgången i priserna på nya utvecklingen när det gäller begagnade bostäder är ett gott tecken, vilket tyder på att vi befinner oss i en återhämtningsfas och att 2017 kommer vi att se hur det nya arbetet är återhämtade sig efter många år utan kranar i sikte .

Petra Hönig erbjuder i Torrevieja bostäder till salu.

Efter år av erfarenhet i vår egendom har vi skapat något som skiljer oss. Den service du får från oss kommer att vara första klass. Vårt mål är att behandla både köpare och säljare av bostäder på samma sätt som vi skulle vilja tratasen oss.

Kolla in listan över egenskaper som vi har till salu i några av de mest eftertraktade områdena på Costa Blanca. Lägenheter, bungalows, villor och mer. Kontakta oss om något hus som fångar ditt intresse.

7 Dez 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp