Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Punta Prima Fastigheter till salu

Punta Prima Fastigheter till salu

Huvud kostnader som du bör tänka på när man köper fastighet i Spanien

När du räknar ut kostnaden housing'll gör du anser inte bara försäljningspriset, men även kostnaden för köp av bostäder och skatter.

I Spanien om det inte finns någon särskild överenskommelse mellan parterna, "genomförandet av gärningar Kostnaderna ska bäras av säljaren, och den första kopian och andra eftermarknads bäras av köparen." Därför är det ofta kostnaderna betalas i sin helhet av köparen och den kommunala överskott att betala säljaren.

Bortsett från priset för försäljningen, måste vi ta hänsyn till följande kostnader när man köper fastighet i Spanien.

Kostnader för transaktionen.

Notarie: att få tillgång till fastighetsregistret, skall försäljningen formaliseras i en offentlig handling innan en notarie. Därför, för att förbereda och underteckna handlingen notarie tar ut en avgift som kallas notarie avgifter som är rättsligt etablerade och beroende på mängden av dokumentet undertecknas.

Registrering egenskap: efter undertecknandet av skrivande, tas det till fastighetsregistret för registrering. Registratorn tar ut en avgift för detta som är juridiskt etablerade och beror på priset på försäljningen.

Avgift: ibland du anlita en byrå för att utföra förfarandena för betalning av skatter och registrering av handlingen i fastighetsregistret.

Inteckning: vid behov finansiering, kommer det att finnas vissa utgifter som följer av beviljandet av lånet.

Skatter i samband med försäljning.

IVA eller ITP: en skatt betalas eller andra beroende på om det är en första leverans av bostäder av utvecklaren i vilket fall moms betalas eller andra försäljning, i vilket fall försäljningen kommer att beskattas med ITP.

AJD: betalas på alla inköp som görs med en inteckning. Skattesatsen beror på varje autonom region

Skatt på värdeökningen av Urban Land: även kallad goodwill. Den beräknas med hänsyn till det bedömda värdet och antalet år som hade ägt fastigheten säljaren. Om inte annat avtalats, bör du betala säljaren.

Petra Hönig hjälper dig hitta bostäder till salu i Punta Prima.

Om du redan har beslutat att köpa, bör du få i händerna på experter som kommer att göra allt lättare. Med över 25 års erfarenhet av fastighetsmarknaden i Storbritannien och Spanien, vi är fullt medvetna om de stora steg som innebär att köpa ett hem här i Spanien. Ingen fastigheter kommer hjälpa till så mycket som vår.

Vi är specialiserade på att sälja alla typer av bostäder i några av de mest fantastiska platser i Orihuela Costa som Villamartin, Cabo Roig, Punta Prima eller Mil Palmeras, bland andra. Dessutom har vi en katalog över exklusiva fastigheter bestående av bostäder som bara kan hittas i Petra Hönig. Alla typer av villor, radhus, bungalows, lägenheter och lyxfastigheter i närheten av golfbanor och fantastiska stränder.

25 Jan 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp