Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

San Miguel de Salinas Fastigheter till salu

San Miguel de Salinas Fastigheter till salu

Vad är det som lockar utländska köpare Spanien?

En av de regioner i Spanien med störst antal inköp som görs av utländska investerare är Costa Blanca. I det här inlägget berättar vi varför.

Att köpa fastighet i Spanien, och närmare bestämt i Costa Blanca, är inte något nytt eller mycket mindre. I åratal har denna region lockat tusentals utländska köpare per år, utöver många andra människor från andra länder som har kommit att tillbringa sin semester eller turism.

Enligt officiell statistik över 20% av bostadsköp som görs i Spanien gör dem utlänningar. Enligt uppgifter från aktivitet på fastighetsmarknaden under första halvan av 2016 det historiska rekordet av försäljningstransaktioner av bostäder överskreds med utlänningar med 43.519.

Men vad vi vet om denna befolkningssegmentet så viktigt för vår fastighetsmarknaden? Vilka länder kommer de ifrån? Vad är den typiska profilen för dessa köpare? Eftersom enligt deras nationalitet profil och preferenser de är:

Britain

Efterfrågan på bostäder i Spanien av British består huvudsakligen av medborgare i arbetsför pension, pensionerad medelålders, gift, några med barn och barnbarn, en hög grad av professionalism och en genomsnittlig årsinkomst på 36.000 euro. Stämde behagliga klimat, bra service, livskvalitet, och bästa flygförbindelser som ger dem en känsla av närhet med nära och kära och vänner.

skandinaviska länderna

Skandinaviska köpare är oftast äktenskap, som består av medelålders (50-55 år) med högre utbildning och inkomst innebär att ofta överstiger 90.000 euro per år. Mer än någon annan nationalitet, värderas sol och strand kvalitet.

Tyskland

Återigen beröva gifta par i en ålder lite lägre än de tidigare, dessa medborgare är i storleksordningen 40 år med barn, hög utbildning och inkomst, och uppmuntrar främst klimat, gastronomi och säkerhet Spanien erbjöd sig att köpa ett andra hem.

Belgien

I likhet med de skandinaviska funktioner, vanligtvis består huvudsakligen av gifta par med barn i åldern femtio, hög professionalism och inkomst av inte mindre än € 60.000 per år. Söker sol och stränder klimat; och är mycket intresserade av golfbanor, vilket gör Costa Blanca uppfyller deras smak och preferenser med sina traditionella och utmärkta faciliteter.

Frankrike

Detta segment består av personer i åldern mellan 45 och 55 år eller så: pensionärer, familjer som bildats med hög utbildningsnivå och inkomst av cirka 40.000 euro per år. På samma sätt är de attraheras av klimatet, politisk stabilitet, tjänster och närhet och god kontakt med ditt land.

Petra Honig ger dig i San Miguel de Salinas bostäder till salu.

Om du också ta drömmer om en fastighet i Medelhavet, kontakta Petra Honig tid. Vi är stolta över den avslappnade sätt vi behandlar våra kunder när de kommer till oss söker fastigheter råd. Vår professionella personal garanterar en fullständig kunskap om allt du behöver under köpprocessen, och även efter, om de så önskar.

31 Jan 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp