Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu Ciudad Quesada

Fastigheter till salu Ciudad Quesada

Starter avslutade året med en uppgång på 0,9%

Öarna och stora städer har spelat in de största prisökningarna, enligt Tinsa.

Det genomsnittliga priset för den färdiga, nya och begagnade bostäder, har inlett året med en ökning på 0,9%, enligt Tinsa. I slutet av 2016, Balearerna och Kanarieöarna, med en ökning med 2,9% jämfört med året innan, och kapital och stora städer, med en tillväxt på 2,7%, är de områden som har registrerade en bättre utveckling.

Den mest betydande nedgång i januari har funnits i storstadsområdena, med en årlig avskrivning på 2,9%. Dessutom fortsätter negativa värden för andra månaden i rad, Medelhavskusten, med en minskning med 1%. Tillsammans med öar och storkapitalet, är det värt att notera utvecklingen av de mindre städerna, grupperade i andra kommuner, där priserna har ökat med 0,8% under den första månaden av 2017 jämfört med samma månad förra året.

Det genomsnittliga priset i Spanien noterade en minskning med 40,4% från toppar som uppnåddes under 2007. Medelhavskusten följer huvudet faller (-48,6%), följt allt tätt följd av områden Metropolitan (-45,1%) och mer avstånd från huvudstäder och större städer (-42,61%). De områden där färre justerades bostadspriserna från toppar är Balearerna och Kanarieöarna (-27,1%) och resten av kommunerna (-36,8%).

Petra Hönig erbjuder bostäder till salu i Ciudad Quesada hög kvalitet.

Om något har gjort att vi sticker ut i området som en av de fastigheter förtroende är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi önskar att vi tratasen oss. Vi bryr oss omsorgsfullt odla värden såsom energi, smidighet, professionalism och kvalitet råd.

Våra agenter kommer att vara glada att svara på alla frågor du har och ger dig all information och råd som behövs för att framgångsrikt slutföra köp eller försäljning av fastigheter i Spanien.

Ta en titt på vårt sortiment av bostäder, och tveka inte att kontakta oss om du ser något hus som älskar honom.

3 Feb 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp