Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Villor till salu Quesada

Villor till salu Quesada

Moderation försäljning påverkar inte bostadsbyggandet tillväxt

BBVA Research konstaterar att medan hem försäljning höll tonen i "moderation" tidigare månader, när deras beteende inte påverkar byggverksamhet, som "fortsätter att uppvisa en stark tillväxt."

Det ingår i den senaste Real Estate Observatory Spanien, som utarbetats av BBVA Research, forskningstjänst av banken, betonar att de faktorer som efterfrågan höll "god ton", så att "det verkar som kommer att fortsätta under sysselsättningsstatistik och konsumentförtroende i januari. "

Observationsorganet konstaterar att enligt uppgifter från det allmänna rådet notarie, under månaden November 2016 antalet transaktioner bostäder försäljningen uppgick till 40.464, vilket motsvarade en nedgång på 3,1% mamma, efter korrigering av säsongs av serien. Denna "tonen i moderering som kom visar försäljningen under de senaste månaderna förblir".

Men på årsbasis transaktioner ökade med 11,8% jämfört med det som registrerats under föregående månad. Ökningen avspeglar en mindre kraftig nedgång i nya hem försäljning (-5,2%) och högre tillväxt operationer som används bostäder (13,9%).

Nästan 13% mer försäljning än föregående år.

Mellan januari och November 2016 408.097 bostäder, en ökning med 12,9% jämfört med samma period förra året såldes. I själva verket, i dessa elva månader försäljningar under 2015. "god ton" av de faktorer som efterfrågan de överskrids. Dessutom betonar BBVA Research att de avgörande faktorerna för efterfrågan fortsätter att gynna tillväxten i bostadsförsäljningar.

Bolånemarknaden tillväxten avtar

I december, volymen av nya lån till hushåll för bostadsköp 17,1% år kontrakterade, enligt Bank of Spanien. Enligt BBVA Research, är denna dämpning i linje med den som ses i antalet inteckningar undertecknade. I vilket fall som helst under året detta spel nya krediter ökade med 5%. För sin del, som undertecknades lån för att köpa bostäder ökade 12,1% på årsbasis i november, lägre än genomsnittet för de föregående månaderna ökar, och under de första elva månaderna av signerings inteckningar för hem inköp ackumuleras en ökning med 21% på årsbasis.

Petra Hönig erbjuder stugor till salu i Quesada.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder som saknar motstycke i Torrevieja, Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa Guardamar u.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina preferenser för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både begagnade hus och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i områden på Costa Blanca och inlandet.

7 Feb 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp