Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

El Raso Guardamar egendom till salu

El Raso Guardamar egendom till salu

Aspekter att beakta innan du köper bostäder

Köp av bostäder är en av de viktigaste besluten tas normalt. Därför är alla försiktighetsåtgärder är få.

Under homebuying du behöver båda vet mycket väl fastighetsmarknaden som dina egna realekonomiska möjligheter både nu och blickar framåt. Precis som alla investeringar, i slutändan kommer att genomföra den med underrättelser och göra rationella beslut, men någon gång de kan verka riskfyllt.

För att du ska lyckas hitta ditt hem kommer vi att ge dig en uppsättning riktlinjer, eller frågor du bör ställa dig innan ett slutligt beslut:

Analysera din personliga ekonomiska situation.

Detta kommer att vara det första du måste analysera, eftersom det beror på det högsta priset av huset till vilken du kan aspirera. Granska dina konton och beräknar ditt sparande. Ett felaktigt beslut på denna punkt kommer att resultera otvivelaktigt i skuld senare.

Tänk på vad inkomst du kommer att ha i framtiden.

Detta är viktigt att veta om du kan klara av inteckning har du förmodligen att fråga. Har du ett jobb? Är du fast? Dina förväntningar och framtida prognoser bör vara så realistiskt som möjligt, för att alltid spela det säkert.

Välj den plats som passar dig.

Om köpet är att leva som ett första hem, som ett andra hem för semester eller pension, eller som en lönsam investering, platsen kommer att spela en avgörande roll i vårt beslut. I de första fallen av uppenbara skäl: om vi ska kunna uppehålla sig permanent eller tillfälligt, kommer det att vara viktigt att området har allt vi behöver.

När det gäller investeringar, välja ett bra läge kommer att öka chanserna för avkastning på investeringen, antingen genom att hyra eller omvärdering i en framtida försäljning.

Besök hem innan något beslut

För att få en helt realistisk syn på vad en fastighet bör besöka först. Var noga med att boka ett besök för att bekräfta med egna ögon sanningen av bilder och information som du har sett på internet.

Petra Hönig erbjuder i El Raso, Guardamar, bostäder till salu.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder som saknar motstycke i Torrevieja, Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa Guardamar u.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina preferenser för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både begagnade hus och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i områden på Costa Blanca och inlandet.

14 Mär 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp