Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

La Marina urbanisering Property till salu

La Marina urbanisering Property till salu

Kan jag råd att köpa en bostad i Spanien? Keys att veta.

En av de vanligaste frågorna som uppstår när vi tittar på ett hus till salu är om vi har råd oss.

Många röster har blåst vår öra som är bättre köp än hyra, som hyr ett hus drar pengar. Men under den ekonomiska krisen de dök en hel del obetalda eftersom många husköpare köpt över sina tillgångar.

Däremot har den aktuella tiden förändrats. Det finns nu en fastighetsmarknaden med mycket mer rimliga priser, och med banker nu lånar ut pengar till mer fördelaktiga villkor. Om ditt dilemma är att köpa eller inte köpa, kommer den här artikeln hjälper dig att räkna om du kan betala ditt hem. För det är det viktigaste. Då du avgöra vad som är redan din sak.

Vad är din årliga bruttoinkomst? Tja, om du vet ... multiplicera dem med fyra.

Investeringar i bostäder bör inte överstiga den årliga bruttoinkomst för en person (eller familj) under fyra år. Det är, om du multiplicera din årliga bruttoinkomst av fyra får du det högsta pris som du ska betala för ditt hem.

Gå inte i skuld till ett belopp som överstiger 33% av din inkomst.

En annan formel som vanligen används i det finansiella systemet är "30% -regeln". Under denna oskriven regel, bör den totala skuldsättning en person (eller en familj) inte överstiga 33% av sin inkomst. Det vill säga, den del av lånet bör vara högst 30-33% av din lön / inkomst.

Men i detta fall låne konceptet inte hänvisar uteslutande till inteckning betalning, men också de andra månatliga räkningar som vi har på andra lån och krediter. Det vill säga, alla våra lån måste ta maximalt 30-33% av våra intäkter.

Suma besparingar på 20% av kostnaden för bostäder.

Experter rekommenderar att ha sparat minst 20% av hemmet som en garanti för att se om vi kan tillåta oss. Om du har besparingar och kan betala kontant upp till 20% av huset, experter uppskattar att kan hantera investeringar, förutsatt att de också uppfylla de två första kraven i denna artikel.

Petra Hönig erbjuder i urbanisering La Marina, bostäder till salu.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder som saknar motstycke i Torrevieja, Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa Guardamar u.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina preferenser för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både begagnade hus och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i områden på Costa Blanca och inlandet.

8 Mär 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp