Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Villa egendom till salu

Villa egendom till salu

Är det lämpligt att köpa bostäder reformen i Spanien?

Investera i en bättre placerad och billigare bostäder kan ibland kompensera, även om de reformeras.

Nedgången i bostadspriserna som skett under de senaste åren, har inneburit att allt fler begagnade lägenheter och mindre nyproduktion säljs. Den ekonomiska nedgången hade mycket att göra på detta, även om det verkar som om situationen är omvänd och kranar har åter blivit en del av landskapet i vissa områden i Spanien.

Det finns flera fördelar och nackdelar när de investerar i hus för att reformera, kommer vi att analysera var och en av dem så att du kan välja det bästa alternativet för ditt fall.

fördel

Den billigaste egenskap: priset är ett av de viktigaste argumenten för att köpa huset till reformer. Vanligtvis är det hus som är väl beläget och har ett lägre pris än ett hem som är redo att gå. I vilket fall som helst innan du köper, du måste beräknas utan hänsyn till reformen (arbete och material) reform lönar sig dig.

Möjlighet att reformera som: om du har mycket tydligt vad som kan kallas hus av dina drömmar, är det bästa alternativet att reformera husen, kan du ändra för att passa och efter dina behov. En ny byggnad bostäder inte erbjuder denna möjlighet, eller om du kan välja en del material kommer att bli ett mycket begränsat urval.

Investera i energieffektivitet: vi kommer att ha möjlighet att anpassa huset för att vara hållbara och spara energi. Vi kan installera tillräcklig isolering, byt fönster, ersätta den befintliga LED-belysning eller installera ett hem automatiseringssystem för att styra värme, luftkonditionering eller persienner ladda upp och ned.

Bidrag: i vissa autonoma regioner finns subventioner för bostäder reformen, så det är bekvämt att informera dig innan du börjar eftersom kanske kan du spara pengar.

Nackdelar med att köpa hus för renovering

Hur obekväm gör verk: måste bedöma om arbetena måste göras i huset tillåter dig att leva i den under inspelningen eller inte. Dessutom måste du beväpna dig med tålamod eftersom vi alla vet att verken håller alltid längre tid än förväntat.

Verk värt pengarna: kostnaden för arbetena är en avgörande när man köper hus för renovering faktor, för om det är för högt kan påverka driften och inte vara lönsam.

Licenser och tillstånd: det finns arbeten som kräver tillstånd både kommunfullmäktige och husägare, så forskning innan tillstånd och licenser som krävs och de krav och kostnaderna för att få det.

Petra Hönig ger dig Martin bostäder till salu.

Om något har gjort att vi sticker ut i området som en av de fastigheter förtroende är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi önskar att vi tratasen oss. Vi bryr oss omsorgsfullt odla värden såsom energi, smidighet, professionalism och kvalitet råd.

Vi är specialiserade på att sälja alla typer av bostäder i några av de mest fantastiska platser i Costa Blanca såsom Torrevieja, La Mata, Cabo Roig, Punta Prima eller Mil Palmeras, bland andra.

17 Mär 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp