Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Lägenheter till salu Quesada Spanien

Lägenheter till salu Quesada Spanien

Skandinaver sätter siktet på Spanien för att köpa bostäder

Svenska, tyska, ryska och spanska bostäder inköp är spridda över den spanska kusten 2017.

Skandinaver har satt vårt land i rampljuset för att köpa ett fritidshus, vilket ytterligare bekräftar trenden brännare upptäcks under de sista månaderna av 2016.

Som samlade årsbok statistik 2016 Registral Real Estate, svenskar i 2016 stod för 6,72% av de totala inköpen som görs av utlänningar, jämfört med 5,89% år 2015, med den största styrkan nationalitet när det gäller deras tidigare belopp som anges i föregående år. Det är en nationalitet som traditionellt alltid varit närvarande i den spanska fastighetsmarknaden, men under de senaste kvartalen har kommit att inta en framträdande plats.

Alicante, en stad som monopoliserar stora bostadsköp av utlänningar.

Kustområden, med sol och bra väder lockar igen intresse av utländska invånare i Spanien för att besluta om att köpa ett hus. Av de mer än 74,280 operationer som utförs av dessa köpare var 62% gjordes i Alicante, Malaga, Balearerna och de två kana provinserna. Madrid och Barcelona stod för ytterligare 16,6% av utländska köp.

Bostads försäljning av utländska invånare i Spanien 2016 växte 15,1% på årsbasis till 74,283 operationer, enligt ministeriet för offentliga arbeten. Siffran för 2016 är det bästa av de senaste nio åren: sedan 2007 många operationer som undertecknats av utländska medborgare bosatta i Spanien inte sågs när 87,204 transaktioner sådana köpare nåddes. Skivan av tidsserierna inträffade under 2006, med 106,370 försäljning, en återspegling av den bubbla som levde det året.

Petra Hönig ger dig lägenheter till salu i Quesada, Spanien.

Om något gjort oss att stå ut i området som en av de fastigheter förtroende är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi önskar att vi tratasen oss. Vi bryr oss omsorgsfullt odla värden såsom energi, smidighet, professionalism och kvalitet råd.

Vi är specialiserade på att sälja alla typer av bostäder i några av de mest fantastiska platser i Costa Blanca som Torrevieja, La Mata, Cabo Roig, Punta Prima eller Mil Palmeras, bland annat.

4 Mai 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp