Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu El Raso Guardamar

Fastigheter till salu El Raso Guardamar

Fördelar och nackdelar med att köpa en fastighet utanför planen i Spanien

Köp plan är ett vanligt alternativ, men har sina fördelar och nackdelar. Låt oss se vad.

När vi bestämde oss för att köpa en ny byggnad bostäder, är en vanlig metod för att köpa utanför planen, det vill säga att förvärva huset när det ännu inte byggts när han är i projekt- eller är i färd med att bygga.

Fördelarna med att köpa utanför planen.

Det ger oss möjlighet att frigöra huset och ser till att bostäder och alla dess delar kommer att vara helt nya.

Välj kvalitet finish. Normalt när man köper plan kommer att ha flera alternativ av material och finish, vilket tillåter oss att anpassa vårt hus.

Tillåter ägaren att göra ändringar i den ursprungliga planen att anpassa huset för att passa. I princip är dessa reformer ingår i priset och bör inte vara en extra kostnad. Men vi får inte glömma att vi kan göra förändringar, men bara till en viss grad och bör komma överens med arkitekten.

Det är billigare och kan vara en bra investering eftersom de köper lägenheten i enlighet med deras aktuella marknadspriset och om detta stiger kan huset öka i värde redan innan den är färdig.

Större flexibilitet i betalning.

Nackdelar med att köpa en fastighet utanför planen.

Ägaren kan möta överträdelser av tidsgränser eller förseningar som kan orsakas av olika faktorer: ekonomiska (ekonomiska eller affärsproblem byggföretag eller promotorer), miljö (en regnperioden eller långvarig snöfall kan vara ett hinder för konstruktion ) eller annat (en fördröjning i att erhålla tillstånd, etc.).

Förändringar i arbete eller material. En risk för att köpa utan att se den färdiga hem är att när avslutat arbete, allmänna utseende eller material som används är inte exakt samma som vi hade utlovats. Så en bra idé är att avtalet samla alla dessa element, eftersom på detta sätt kommer vi alltid att ha en resurs för att lämna in ett klagomål.

Oss att få obehagliga överraskningar. Genom att inte fysiskt ser golvet vid köptillfället, är det troligt att en gång byggdes, vissa utrymmen är inte som vi trodde. Till exempel kan det vara så att den parkeringsplats där vi tvingar oss att utföra många manövrar att parkera, något som jag inte hade tänkt på tidigare, eller Windows orsakar stark värme och strålning i bostäder.

Petra Hönig erbjuder bostäder till salu i El Raso, Guardamar.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder saknar motstycke i Torrevieja, Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa Guardamar u.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina inställningar för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljning fastigheter och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i de områden i Costa Blanca och inlandet.

19 Mai 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp