Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu i Quesada Alicante

Fastigheter till salu i Quesada Alicante

Priset på bostäder i Spanien stiger 2,4% i april 2017 medan inköp ner

I fråga om genomsnittspriset per kvadratmeter av bostäder köpte i april kostar 1,336 euro, vilket återspeglar en ökning med 2,4% på årsbasis.

Försäljningen bostäder i april uppgick till 40,005 transaktioner, vilket motsvarar en årlig minskning med 2%. Efter typ av bostäder, försäljning av lägenheter visade en procentuell minskning av 1,5% och golv fri priset ökat något, med 0,1%.

Denna ökning av transaktioner gratis golv berodde enbart expansionen av försäljningen av begagnade lägenheter (1,2%), som försäljningen av nya bostäder med 10,7% jämfört med minskat. Samtidigt har försäljningen av småhus visade en minskning med 3,8%.

Mindre inteckningar.

När det gäller finansiering, antalet nya bolån kontrakterade för inköp av ett hem föll 7,2% i årstakt, upp till 17,778 underskrifter, med ett genomsnittligt belopp av 126,646 euro, upp 0,4%. I detta avseende andelen bostäder finansieras genom att köpa ett hypotekslån uppgick till 44,4%. Dessutom denna typ av leveraged buyouts, lånebeloppet representerade i genomsnitt 75,8%.

Petra Honig erbjuder hus till salu i Quesada, Alicante.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder saknar motstycke i Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina inställningar för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljning fastigheter och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i de områden i Costa Blanca och inlandet.

5 Jun 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp