Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu Zeniamar Playa Flamenca

Fastigheter till salu Zeniamar Playa Flamenca

Utländska köpare köpa mer än 55.000 bostäder per år i Spanien

Britterna är de mest köpta, men är i den historiska minimiavgift. Priset på bostäder ökade med 7,7% per år under det första kvartalet.

Bostadsköp av utlänningar är på historiskt höga nivåer. Utländska köpare är kvar med mer än 55.000 bostäder per år. Data är College of Real Estate statistik för första kvartalet registratorer.

Den brittiska, trots Brexit ledare.

Britterna är fortfarande de flesta hem köpts i Spanien, men med en marknadsandel som fortsätter att krympa. Vikten av att köpa utländsk höljet förblir tämligen stabil under första kvartalet i relativa termer, införa en hastighet av 13,1% av de totala registrerade inköp.

Detta har resulterat i antal cirka 15.000 kvartals inköp. I kumulativa årsbasis nådde 13,3% inköp av utlänningar på rekordnivåer, vilket leder till siffror på mer än 55.000 årliga bostadsköp av utlänningar.

Andra nationaliteter öka sin närvaro på marknaden.

Nationalitet, fortsätter att toppa rankingen britt med 14,5% av hem inköp, även om deras fortsatta nedgången de senaste kvartalen (föregående kvartal stod för 16,4% av utländska verksamheter) leder sitt historiskt minsta andel av de totala utländska inköp.

Enligt inspelare, franska belopp till det andra läget med 9,6%, följt av tyskarna med 7,7%, 6,9%, 6,3% med svenska, och italienska med 6,1 %. Dessa sex första nationaliteter står för mer än hälften av alla bostadsköp av utlänningar.

Fler inköp av nya bostäder.

De nya hem försäljning också kraftigt höjer bostadsstatistik College of registratorer tyder på att bostadspriserna under första kvartalet förstärker utvecklingen av de senaste kvartalen visar en årlig ökning på 7,7% och 4,1% på föregående kvartal. Tillväxttakten under de senaste kvartalen har samlat en nedgång i andelen 22,8% från toppnivåerna 2007.

Petra Honig erbjuder bostäder till salu i Zeniamar, Playa Flamenca.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder saknar motstycke i Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina inställningar för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljning fastigheter och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i de områden i Costa Blanca och inlandet.

29 Jun 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp