Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu i Ciudad Quesada Alicante

Fastigheter till salu i Ciudad Quesada Alicante

Bostadsmarknaden kust i Medelhavet, återhämtat sig helt efter krisen

En färsk rapport konstaterar att bostadssituationen är stranden klar förbättring i de flesta områden analyseras, jämfört med 8,8% förra året.

Köp och försäljning aktivitet har varit en radikal förändring under de senaste åren. 84,5% i kustområden som analyseras i denna rapport har uppfattats en ökning av transaktioner fritidshus jämfört med endast 23% av remsorna analyserade föregående år.

Kustområden där semestern bostadsmarknaden visar tydliga tecken på återhämtning finns i Kanarieöarna, Mallorca och Ibiza, Costa Dorada, söder om Alicante, östra kusten av Malaga och Cadiz kusten mellan Tarifa och Conil.

Medelhavet är den mest avancerade totala återhämtningen i Atlanten och kantabriska kusten. I alla provinser i Medelhavsområdet platser där bostadsmarknaden utvecklas positivt upptäcka semester.

Återvänder hem konstruktion vid kusten.

När det gäller promotoraktiviteten är koncentrerad till vissa områden och i de flesta av de analyserade områdena (63,8%) inte starta någon ny byggnad aktivitet fritidshus. De härdar är koncentrerade till Costa del Sol, Alicante, Almería, Cádiz västkusten, söder om Valencia, Costa Dorada, Maresme, Murcia, Teneriffa och Mallorca.

Framväxten av ny utveckling i Costa Blanca är lätt verifierbara, med tanke på att under 2016, Orihuela, Torrevieja, Elche och Benidorm ledde visum av nya verk i städerna 10.000 invånare, tillsammans med Barcelona, Malaga, Almeria och Valencia.

Petra Honig erbjuder bostäder till salu i Ciudad Quesada, Alicante.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder saknar motstycke i Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina inställningar för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljning fastigheter och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i de områden i Costa Blanca och inlandet.

12 Jul 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp