Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu i Algorfa Spanien

Fastigheter till salu i Algorfa Spanien

Eurostat konstaterar att Spanien har orsakat det största ökningen av bostäder i 2017

Att köpa fastighet i Spanien är återigen en stor investering tillgång uppskattar mer och mer sedan början av finanskrisen.

Eurostat finner den största ökningen av priset på bostäder i Spanien sedan den spruckna bubblan. Enligt EU: s statistikkontor, har priset på bostäder i Spanien upplevt under det första kvartalet, en årlig ökning på 6,3%, vilket motsvarar den största ökningen sedan tredje kvartalet 2007, innan bubblan sprack Spanska fastigheter på grund av krisen.

Under det fjärde kvartalet 2015, hade priset på bostäder i Spanien haft en årlig ökning på 4,3%, två tiondelar under den årliga ökningen på 4,5% under det tredje kvartalet förra året. Således har den spanska fastighetsmarknaden åtta kvartal i rad med årliga ökningar i bostadspriserna, efter sex år i rad av marknaden korrigering.

Jämfört med föregående kvartal, priset på bostäder i Spanien ökade med 1,4%, efter att ha varit stabil under det sista kvartalet 2015, vilket motsvarar den största kvartalsvisa ökningen av fastighetspriserna sedan andra kvartalet i fjol när ökade 4,1%.

I hela euroområdet, bostadspriserna med erfarenhet av första kvartalet 2016 en årlig ökning på 3%, fyra tiondelar över den årliga ökningen av det fjärde kvartalet 2015 och den största ökningen sedan första kvartalet 2008. i kvartalsdata, ökningen av höljet i euro-zonen mellan januari och mars var 0,4%, efter dyrare med 0,1% föregående kvartal. I hela EU steg priserna 4% på årsbasis, jämfört med 3,6% ökning av det fjärde kvartalet, medan den kvartals ökningen av huset mellan Tjugoåtta var 0,7%, tre procentenheter mer än i de tre föregående månaderna.

Bland de länder för vilka uppgifter finns tillgängliga, var de högsta årliga stigande bostadspriser som noterats i Ungern (+ 15,2%), Österrike (+ 13,4% och Sverige (+ 12,5%), medan minskningar observerades priserna i Italien och Cypern (-1,2% i båda fallen). jämfört med föregående kvartal, den största ökningen i bostadspriserna motsvarade Ungern (+ 5,2%), följt av Österrike (4, 2%) och Rumänien (+ 3,3%), medan de mest signifikanta minskningar registrerades i Cypern (-3,4%) och Malta (-2,8%).

Petra Hönig erbjuder bostäder till salu i Algorfa.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder saknar motstycke i Algorfa, Torrevieja, Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa Guardamar u.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina inställningar för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljning fastigheter och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i de områden i Costa Blanca och inlandet.

16 Aug 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp