Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Torrevieja Fastigheter till salu

Torrevieja Fastigheter till salu

Brittiska, franska och tyska utländska köpare som köper fler bostäder i Spanien

Den positiva trend som branschen återspeglas i försäljningsvolymen, som i slutet av den första halvan av 2017 uppgick till 888 miljoner euro.

Bostadsköp av utlänningar har inneburit 13,2% av den totala säljs i Spanien 2016 och prognoser tyder på att denna siffra kommer att överskridas 2017. Genom nationalitet, den brittiska leder rankingen står för 19% av enheterna transaktioner. De följs av franska (8%), tyska (7,6%), Sverige (6,7%), Belgien (6%) och italienska (5,4%).

Den positiva utvecklingen påverkar marknaden återspeglas i investeringsvolym, som i slutet av den första halvan av 2017 uppgick till 888 miljoner euro, mer än dubbelt jämfört med samma period 2016, då 330 miljoner tillsattes i bostadsområden tillgångar .

Madrid, Barcelona och Medelhavskusten, chef för investeringar i bostäder.

Faktum är att volymen av de första sex månaderna av 2017 översteg alla investeringar förra året, som uppgick till 802 miljoner euro något. Både Madrid och Barcelona dominerade transaktioner investeringsefterfrågan, även om verksamheten i stor betydelse rapporterades också i byar längs Medelhavskusten, vilket driver konsolideringen i återhämtningen av bostadssektorn, belyser den stora mängden kapital på marknaden för investeringsmöjligheter.

Petra Hönig hjälper dig att hitta bostäder till salu i Torrevieja.

Letar du efter bostad i Torrevieja? Efter år av erfarenhet i vår egendom har vi skapat något som skiljer oss från resten. Den service du får från oss kommer att vara första klass. Vårt mål är att behandla både köpare och säljare av bostäder på samma sätt som vi skulle vilja tratasen oss.

Kolla in listan på objekt som vi har till salu i några av de mest eftertraktade områdena i Costa Blanca. Lägenheter, bungalows, villor och mer. Vänligen kontakta oss om det finns någon bostad som fångar ditt intresse.

27 Aug 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp