Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Ciudad Quesada Rojales Fastigheter till salu

Ciudad Quesada Rojales Fastigheter till salu

Priset på begagnade bostäder i Spanien ökade med 8,24% under första halvåret 2017

Denna uppskattning gör det möjligt för bostäder att vara en utmärkt investerings tillgång, även för att sätta den på hyra.

Priset på begagnade bostäder i Spanien ökade med 8,24% under första halvåret 2017 jämfört med samma period år 2016 enligt den XXV bostadsmarknadsrapport som utarbetats av Tecnocasa Group och Pompeu Fabra University ( UPF).

Marknaden står således inför den sjätte på varandra följande terminen av prishöjningar och ökarna liknar dem från föregående hälft (7,37%), så det verkar som om denna tillväxtcykel har nått sin topp.

Med denna löpande tillväxt fortsätter köpare och investerare i bostäder att hitta goda möjligheter på fastighetsmarknaden samt en hög lönsamhet genom att hyra huset.

Priserna, fortfarande halva så billiga som under fastighetsbubblan.

Med denna nya uppskattning av begagnade bostäder står den ackumulerade minskningen från de maximala priserna som uppnåddes i detta fastighetssegment mellan 2006 och 2007 på 48,10%. Det är, trots att bostadspriset ökar, är nästan hälften så billigt än det var i fastighetsbubblan. Detta visar att återhämtningen på fastighetsmarknaden hålls kvar och att risken för en annan bubbla i Spanien är ganska låg.

Öka inköp med inteckningar.

Under första halvåret 2017 ökade hypotekslån, vilket nu motsvarar 66,8% jämfört med 33,2% av kassatransaktionerna.

Petra Hönig lägger till ditt förfogande i Ciudad Quesada villor till salu av hög kvalitet.

Om något har gjort oss uppe i området som ett av fastighetsförtroendet är att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi skulle vilja behandlas till oss. Vi tar hand om de värden vi odlar som energi, smidighet, professionalism och kvalitetsrådgivning.

Våra agenter svarar gärna på eventuella frågor och kan ge dig all information och råd som krävs för att framgångsrikt slutföra ditt köp eller försäljning av bostäder i Spanien.

Ta en titt på vår bostadskatalog och tveka inte att kontakta oss om du ser ett hus som du blir kär i.

1 Sep 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp