Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu i Dona Pepa Quesada Spanien

Fastigheter till salu i Dona Pepa Quesada Spanien

Bolånet för hypotekslån växer med 20% i Valencias kommun om ett år

Det genomsnittliga beloppet för ett bolån för inköp av bostäder i Spanien var i juni 116.629 euro, vilket är en ökning med 4,4% i årskursen.

Undertecknandet av nya bolån för inköp av bostäder uppgick till 3 101 i valencianska gemenskapen i juni, vilket antar en 20% jämfört med samma månad året innan. Den utlånade kapitalen i denna autonomi uppgick till 254,8 miljoner euro, 26,6% mer än för ett år sedan, enligt uppgifter publicerade torsdag av National Statistics Institute of Spain (INE)

I absoluta tal är de samhällen med det högsta antalet hemlån i juni återigen de mest befolkade: Andalusien (5 805), Madrid-regionen (5 663), Katalonien (4,557) och Comunitat Valenciana (3 101).

Majoriteten av lån med rörlig ränta.

Den genomsnittliga räntan på bostadslån uppnådde 2,79% i juni, 12,8% lägre än i samma månad 2016, med en genomsnittlig löptid på 23 år. 62,2% av bostadslånen byggdes till en rörlig ränta, i motsats till den fasta räntan på 37,8%. I C. Valenciana stiger andelen fastighetsräntor till 46%.

Petra Honig, hus till salu i Doña Pepa, Quesada, Spanien.

Ta en titt på vår portfölj av fastigheter på Costa Blanca, där du hittar ett urval av oöverträffade hem i Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med alla aspekter relaterade till försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick du kontaktar oss strävar vi efter att förstå dina preferenser för att ge dig de alternativ som bäst passar din budget och hjälper dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljningsfastigheter och nybyggnation, av alla typer av budget, både inom områdena Costa Blanca och inlandet.

6 Sep 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp