Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu i Bravo Hills Quesada

Fastigheter till salu i Bravo Hills Quesada

Hur man väljer ett hem för andra hem?

Att köpa ett andra hem är en dröm för många. Men när denna önskan blir verklighet är det värt att värdera en serie poäng för att göra det bästa valet.

Området.

Det gör aldrig ont för att känna till området, typen av grannar vi kommer att ha, de urbana centra som vi har nästa, och utvärdera fördelar och nackdelar med en viss plats.

Nära till affärer och grundläggande tjänster.

Det är också intressant att innan vi köper ett hem tar vi en rundtur runt området och ser hur långt är närmaste affär eller stormarknad (om vi kan shoppa till fots) eller om det finns restauranger, apotek och andra tjänster. Det kan inte tyckas så viktigt för oss nu, men det kan vara mer irriterande när vi måste ta bilen för att göra en liten daglig förvaltning.

Avståndet.

Även om orsaken till att köpa en andra bostad ofta är att fly från staden, är det tillrådligt att inte göra så mycket, eftersom om förskjutningen är väldigt lång

Underhållskostnader.

Om vi gillar ett hus med pool eller trädgård, måste vi utvärdera innan du köper den om vi finner det kostnadseffektivt underhållsområdet som dessa utrustning innebär. Om det är en gemensam bondgård, måste vi komma ihåg att samhällsavgiften blir högre, medan det är ett isolerat hus, borde vi antagligen anställa en trädgårdsmästare för att ta hand om både när vi inte är.

Priset.

Ofta blir vi inte kär i ett visst hus eller lägenhet och vi bestämde oss för att köpa det utan att ha kontrollerat priserna på området. Kanske i samma område kan vi hitta något billigare.

13 Okt 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp