Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Zeniamar Fastigheter till salu

Zeniamar Fastigheter till salu

Enligt Moody's Agency kommer bostadspriset att öka med 8,6% fram till 2020

Låga räntor, förbättrade ekonomiska förutsättningar och en högre andel av den unga aktiva befolkningen kommer att stödja bostadsmarknaden enligt deras rapport.

Den ökade andelen av den yngre aktiva befolkningen och husens större överkomliga priser kommer att öka bostadspriset i Spanien med 8,6% fram till 2020, enligt Moody's prognos, som analyserar effekterna av demografiska trender på bostadspriset. bostadsfastighetssektorn på sju stora europeiska marknader.

I det spanska fallet satsar riskklassificeringsbolaget på en ökning med bostadspriset på 5,6% under 2018, medan under de följande åren fram till 2020 är denna ökning begränsad till 1,4% per år .

Byrån noterar att den nuvarande miljön med låga räntor och ekonomisk återhämtning som minskar den fortfarande höga ungdomsarbetslösheten bidrar till att bostäderna är billiga i Spanien, men konstaterar att löneökningen fortfarande är låg, vilket förhindrar vissa ungdomar yrkesverksamma förvärvar ett hem, något som Moodys hopp hoppar kommer att variera under de närmaste åren.

Mindre nybyggnad än ett decennium sedan.

Å andra sidan betonar Moody's att landet har upplevt en nedgång i efterfrågan på nya bostäder, medan mycket mer aktivitet kan ses på den begagnade marknaden och tillade att byggverksamheten idag utgör 40% av den som registrerades 2007.

Petra Hönig lägger till hands i Zeniamar hem till salu.

Om något har gjort oss uppe i området som en av de betrodda fastighetsmäklare beror det på att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi vill behandlas av oss. Vi bryr oss om de värden vi odlar som energi, smidighet, professionalism och kvalitetsrådgivning.

Vi är specialiserade på försäljning av alla typer av bostäder i några av de mest imponerande städerna på Costa Blanca som bland annat Torrevieja, La Mata, Cabo Roig, Punta Prima eller Mil Palmeras.

1 Nov 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp