Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu på Costa Blanca North, din drömställe

Fastigheter till salu på Costa Blanca North, din drömställe

Om du letar efter fastigheter till salu på Costa Blanca Nord och även de är drömställen, med de fastigheter som vår fastighetsbyrå erbjuder, kan du få den bästa kombinationen mellan en perfekt fastighet och en fantastisk plats.

Costa Blanca North ligger i sydöstra Spanien. Inom detta Medelhavsområde ger Petra Honig dig möjlighet att välja olika städer för att passa dina smaker och behov. Bland de platser där vi säljer fastigheter står ut: Denia, Finestrat, Benidorm och Moraira.

Var och en av de städer där vi säljer bostäder till salu på Costa Blanca North består av några underverk som får dig att tänka mycket bra vilket är den perfekta platsen för din samexistens.


Vilken stad rekommenderar vi att köpa en av våra fastigheter till salu på Costa Blanca Nord?

Bland de städer där vi säljer fastigheter till salu på Costa Blanca North kan vi inte välja en. Alla har sin charm och beroende på dina prioriteringar väljer du den ena eller den andra. Vi kan förklara fördelarna med varje stad för att hjälpa dig att bestämma för en av dem:

  • Denia är en perfekt stad att bli kär i utsikten och dess solnedgångar. Om du är angelägen om fotografering, erbjuder Denia dig möjligheten att odödliga unika stunder.
  • Finestrat ligger i det inre av Costa Blanca nord och är en perfekt plats att fly från den populära atmosfären och njuta av lugnet och naturen.
  • Benidorm är känt för "Skyskrapans stad". Anledningen till detta är att de flesta av sina byggnader är byggda med flera våningar. När natten tar över Benidorm är det fascinerande att se staden upplyst. Dessutom är Benidorm en perfekt plats att bo hela året, för Benidorm har allt som en större stad har.
  • Moraira är en kuststad med egenskaper som liknar Finestrats. En lugn, traditionell och lugn stad.


Kontakta oss och välj en av våra fastigheter till salu på Costa Blanca North

Kontakta oss via e-post. Skicka oss ett mail till info@petrahonig.com med dina frågor eller frågor som du kan ha om erbjudandenen i våra hem.

Du kan också ringa oss via telefon på olika kontor i vårt företag:

Ciudad Quesada Kontor: (+34) 966 718 006 | (0044) 7909313118

Office of the Raso: (+34) 966 716 019

Villamartin Office: (+34) 966 764 003

17 Nov 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp