Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastighetsmäklare i El Raso: garanti för framgång

Fastighetsmäklare i El Raso: garanti för framgång

Fastighetsmäklare i El Raso: garanti för framgång

Petra Honig är fastighetsmäklare i El Raso (Guardamar del Segura) som kan garantera framgången med köp av din egendom. Nyckeln till att kunna försäkra det finns i våra arbetsköpare inom sektorn för fastigheten.

Vår erfarenhet inom detta område har lett oss att känna till de flesta smaker och behov hos kunderna. Den detaljerade undersökningen av varje konsuments egenskaper leder oss till att underlätta de mest idealiska bostäderna. Allt detta ingår i professionalism, ärlighet, effektivitet, engagemang och vänlighet.

Från vår fastighetsbyrå i El Raso vill vi att du ska känna nöjet att förvärva ditt eget hem. Dra nytta av resten, njut av det roliga och leva med god harmoni är fördelar du kan uppnå med våra erbjudanden.


Våra fastighetsmäklare i El Raso erbjuder olika typer av fastigheter

Våra fastighetsmäklare i El Raso erbjuder dig möjlighet att välja en bred katalog över hus på denna plats. El Raso är en grupp utveckling i Guardamar del Segura (Alicante, Spanien).

Våra begagnade egenskaper anpassas till ett pris som du inte kan släppa. Välj mellan ett radhus, en villa eller en koppling. I var och en av dessa hus hittar du många överraskningar.

Med våra erbjudanden kan du inte bara njuta av ett vackert hem, utan även andra fördelar som kännetecknar denna plats, till exempel tid. Klimatet på detta område är avundsvärt. Det är perfekt att leva 12 månader av året. Sommarvädret är det som lockar folk mest att köpa en fastighet här, men deras vintrar är perfekt anpassningsbara till våra hem.


Kom och träffa dina fastighetsmäklare i El Raso

Våra fastighetsmäklare i El Raso vill att du kommer och träffar dem personligen för att känna till alla erbjudanden de har. Exakt är en av sina tre platser belägen i El Raso, så om du bor nära området behöver du inte resa många kilometer. Du kan hitta oss på Plaza La Figuera, 1.

Om du också vill ringa till kontoret via telefon, innan du besöker oss, kan du göra det genom att ringa (+34) 966 716 019. Om du vill ha mer information om inköpsprocessen eller kontakta oss med några frågor, kan du skicka oss ett mail till info@petrahonig.com. Våra fastighetsmäklare i El Raso kommer att svara dig direkt.

VI VÄNTAR PÅ DIG!

29 Nov 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp