Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Petra Honig: Statliga agenter i Ciudad Quesada

Petra Honig: Statliga agenter i Ciudad Quesada

Petra Honig: Statliga agenter i Ciudad Quesada

Petra Honig är fastighetsmäklare i Ciudad Quesada som du behöver hitta den perfekta fastigheten för dina smaker och behov. Våra hem är utvalda så att du inte behöver vara den som anpassar sig till dem.

För att göra det möjligt erbjuder vår fastighetsbyrå mer än 400 fastigheter till salu så att du kan välja den som intresserar dig mest. Vi säljer också förstahandshem som gör dig ännu mer förvånad över de nyheter som varje egendom har.

Det du vill ha är att spendera resten av din semester i Ciudad Quesada, eftersom vi erbjuder dig kvalitetslägenheter, både nya och begagnade, så att du kan njuta av de hetaste dagarna på året. Att du föredrar att njuta av mer tid på denna plats, för att vi låter dig välja mellan spektakulära villor att njuta av varje dag på året.


Din fastighetsmäklare i Ciudad Quesada ger dig en pensel av vad du kan njuta av på denna plats

När du väl har tagit steget att bestämma sig för att lita på våra fastighetsmäklare i Ciudad Quesada, behöver du bara njuta av hemets underverk och fördelarna med detta område.

Ciudad Quesada är ett lugnt ställe, beläget i det södra interiören i provinsen Alicante. Många av invånarna i detta urbana komplex är från en utländsk befolkning som kommer till Ciudad Quesada letar efter ett område att vila och ha kul samtidigt.

Huvudegenskaperna i Ciudad Quesada är den goda atmosfär som andas in i den. Utbildade, glada och snälla människor. Tack vare detta kan du njuta av, ännu mer, en välförtjänt vila.

En annan fördel som du kan dra nytta av är klimatet. Den årliga genomsnittstemperaturen är 15º, så du kan njuta av bekväma och attraktiva vintrar och somrar. Det roliga ligger i fritidsområdena (golfbanor, restauranger, köpcentrum ...) och på stränderna, som ligger bara några kilometer från Ciudad Quesada.


Kontakta fastighetsmäklare i Ciudad Quesada

Kom och träffa personligen fastighetsmäklare i Ciudad Quesada. Vi väntar på dig i Urb. Ciudad Quesada, Avda. De las Naciones, 18 A, Rojales, Alicante. Du kan också ställa frågor till våra professionella via telefon, ringa (+34) 966 718 006 | (0044) 7384395902.

Skriv oss ett mail med något annat förslag till e-post: info@petrahonig.com.

4 Dez 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp