Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Njut av det nya året i en av våra fastigheter i El Raso

Njut av det nya året i en av våra fastigheter i El Raso

2018 har just börjat och som ett nytt år ger det nya förhoppningar och möjligheter. Från Petra Hönig vill vi erbjuda alla våra kunder och framtida ägare fantastiska fastigheter i El Raso för att starta det nya året med entusiasm och lust att leva.

El Raso är ett urbana komplex som tillhör Guardamar del Segura (Alicante provinsen). Den här staden, som ligger söder om Costa Blanca, låter dig utföra olika aktiviteter både vinter och sommar. Raso ligger vid Medelhavet och därför mildrar sina vatten temperaturerna. Du kommer att ha möjlighet att njuta av en ideal vinter och sommarperiod.

Dina vintrar är väldigt trevliga. De får ett årligt genomsnitt på 15º. Sommar å andra sidan fördubblar vinterns medelvärde. Det viktigaste är att solen varar nästan varje månad av året. Expertanalytiker säger att solen i detta område i Spanien förblir mer än 2800 timmar om året. Så, om du letar efter en plats med liknande egenskaper kommer våra Raso egenskaper att tillåta det.


Vad mer erbjuder egenskaperna mig i El Raso?

Förutom ett bra klimat, de egenskaper i El Raso som vår byrå har, erbjuder en formidabel stränder. Du kan fördjupa dig i sitt transparenta vatten eller träna den sport som du gillar bäst, som surfing, snorkling eller dykning.

I sina mjuka sandar kan du lugnt ta solen (med sitt respektive skydd) eller njuta av dina vänner som spelar fotboll, volleyboll eller någon annan sport som du gillar. Men om du, förutom att dra nytta av stränderna i Guardamar, föredrar att bada i färskt vatten, har våra fastigheter, mestadels, samhälls- eller privata pooler så att du kan plaska runt så länge du vill.

Det är din tur, satsa på våra fastigheter i El Raso

En gång förklarat de viktigaste fördelarna med att bo i en av de egenskaper i Raso som Petra Hönig ger dig är det din tur. Om du vill veta mer om de senaste nyheterna om våra hem väntar vi på dig med öppna armar på vårt kontor.

Vi är belägna i El Raso (Guardamar), i köpcentret Euro-Terra Plaza de la Figuera 1- Lokal 7 03140. Om du behöver ställa frågor om köpprocessen eller andra nödvändigheter, ring oss på (+34) 966 716 019 eller skriv oss ett mail till info@petrahonig.com. Du kommer att besvaras så snart våra professionella fastighetsmäklare får ditt samtal eller meddelande.

8 Jan 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp