Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

4 skäl att bo i en av våra fastigheter i Rojales

4 skäl att bo i en av våra fastigheter i Rojales

Vår fastighetsförsäljningsbyrå erbjuder dig fyra skäl att välja att bo i ett av våra fastigheter i Rojales:

  1. Freden Rojales ligger i södra interiören i provinsen Alicante, mycket nära Medelhavet. Rojales är en trevlig, traditionell och mycket social stad. Dela invånare i olika kulturer och nationaliteter. Den fred som andas i denna stad är en av Rojales underverk. För att kunna få vila och leva lugn och ro är en av anledningarna till att du har kommit att bo i Rojales.
  2. Vädret. På grund av sitt läge på kartan har Rojales ett avundsvärt klimat. Många av utlänningarna landar i denna stad för att kunna njuta av en kort eller lång semester, med formidabla temperaturer. Jo, i Rojales är värmen årets största huvudperson. Om du vill säga adjö till kalla norr och välkomna det goda vädret, försök vårt hem i Rojales.
  3. .Det roliga. Det är paradoxalt att en plats som vi katalogiserar apaciaguado kan vara samtidigt kul. Det är rätt, i Rojales kan du få den perfekta kombinationen mellan båda. Nära Rojales finns golfbanor, vattenparker och spektakulära fritidsområden för att tillbringa oförglömliga stunder.
  4. Närheten till Medelhavets stränder. Som vi tidigare har sagt är Rojales några steg från de viktigaste stränderna i södra Medelhavskusten. Du kan välja ett hus med en pool och samtidigt flytta snabbt och enkelt till närmaste stränder.


Vilka typer av fastigheter i Rojales kan jag köpa?

Lägenheterna och villorna är fastigheterna i Rojales som vår fastighetsbyrå har. Hem som är perfekta att leva från det första ögonblicket, vi ger dig nycklarna till vad som kan vara, ditt framtida hem.


Vänta inte längre och försök våra fastigheter i Rojales

Om du är fast besluten att få en bättre livsstil, väntar våra fastigheter i Rojales på dig. Kom i kontakt med Petra Hönig för att starta det nya året som du förtjänar.

Vi väntar på dig på:

  • Ciudad Quesada: Avda. De las Naciones, 18 A Urb - (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902 - info@petrahonig.com.
  • El Raso: Shoppingcentret Euro-Terra Plaza de la Figuera 1- Lokal 7 - (+34) 966 716 019 - info@petrahonig.com.
  • Villamartin: Avda. De las Brisas 6, Local 26 - (+34) 966 764 003 - info@petrahonig.com.
19 Jan 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp