Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Letar du efter bostäder i Playa Flamenca? Detta är din webbplats

Letar du efter bostäder i Playa Flamenca? Detta är din webbplats

Om du är intresserad av att söka fastigheter i Playa Flamenca, erbjuder Petra Hönig dig en bred katalog av bostäder till salu, beredd att få en ny ägare. Det handlar inte om några egenskaper, men några stora och moderna hus som gör din semester till en underbar årlig ursäkt.

Erfarenheten från vår fastighetsbyrå har lett oss att erbjuda några hem, analyserat och studerat tidigare, för att träffa alla klientens smakar. Av denna anledning har vi 39 olika hem i Playa Flamenca så att du, beroende på din situation eller ditt syfte, kan köpa den som mest uppmärksammar din uppmärksamhet.


Vilka egenskaper i Playa Flamenca kan jag köpa?

Som vi tidigare har väntat har Petra Hönig ett omfattande och varierat utbud av fastigheter i Playa Flamenca:

  • För familjer som gillar att bo i ett mysigt hem men utan att överge huvudkvaliteten hos ett modernt hem, erbjuder vårt fastighetsförsäljningsbyrå några stora radhus i Playa Flamenca.
  • För dem som vill leva i en annan stil än radhusen, men på ett mer självständigt sätt, erbjuder vi dig en rad otroliga lägenheter för att förvandla denna urbanistiska komplex till din nya semesterort. Du kan sola i områden som är aktiverade för det, svalka i sina pooler eller bjuda dina nära och kära till underbara måltider eller middagar på sina terrasser.
  • Om du letar efter en egendom som liknar resten men med större områden är våra bungalows i Playa Flamenca ditt val.
  • Om du vill starta ett företag kommer våra kommersiella lokaler att ge dig möjlighet att uppfylla drömmen om att arbeta i ett underbart område i Spanien.
  • Om du letar efter ett större hus så att du och din familj kan leva så bekvämt och bekvämt som möjligt, är våra villor till salu perfekta för dig.


Vill du veta mer om våra fastigheter i Playa Flamenca?

Om du vill veta resten av överraskningar som erbjuds av våra fastigheter i Playa Flamenca kan du:

  • 1. För att veta vårt kontor ligger i Ciudad Quesada, Avda. De las Naciones, 18 A. Du kan ringa telefonnummer (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902 eller också, skicka oss ett mail till info@petrahonig.com.
  • 2.Du kan träffa våra fastighetsmäklare i El Raso (Guardamar del Segura). De ligger i köpcentret Euro-Terra Plaza de la Figuera 1- Lokal 7 - (+34) 966 716 019.
  • 3. Om du bor närmare Orihuela Costa kan du besöka vårt huvudkontor på Avda. De las Brisas 6, Local 26. Du kan också ringa oss på (+34) 966 764 003 och ställa frågor som är inom räckhåll.
16 Feb 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp