Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Varför borde du lita på våra lägenheter i La Mata?

Varför borde du lita på våra lägenheter i La Mata?

Om Costa Blanca South alltid har kallat din uppmärksamhet och din dröm (och din familj) är ingen annan än att njuta av en vacker kuststad, förklarar Petra Hönig några av de främsta anledningarna till att du måste lita på lägenheterna i La Mata som ställer till ditt förfogande.

  • En av de viktigaste förklaringarna att satsa på en av våra lägenheter är att du har ditt eget fritidshus. Många människor är tvungna att organisera, år efter år, deras vilodagar. Vår fastighetsbyrå erbjuder några bra egenskaper att inte tänka på det längre.
  • De flesta av våra lägenheter är begagnade. Men det tillstånd där de är alla är lämpligt att leva bekvämt och avslappnat. Du kommer att känna att de är i ett hus, praktiskt taget nytt.
  • Att ha ett hem nära havet är ett privilegium idag. Vår byrå erbjuder dock justerade priser så att alla kunder kan drömma om att bo vid foten av Medelhavskusten.
  • La Mata är en mycket lugn stad och idealisk för att förvärva den känslan av avslappning som du alltid letar efter i dina semester. Om du letar efter ett lugnt ställe, i La Mata hittar du det.
  • Vädret är en av de många fördelarna med att lita på våra begagnade lägenheter i La Mata. En perfekt stad för att njuta av goda årliga temperaturer.


Vi har olika stilar av lägenheter i La Mata

Vår fastighetsbyrå har ett varierat utbud av lägenheter i La Mata så att kunden kan välja det hem som bäst passar personliga och / eller familjebehov.

Vi erbjuder totalt 32 fastigheter där du kan köpa en fastighet som är modernare än en annan eller välja en lägenhet närmare havet eller stadens centrum.


Lägenheterna i La Mata väntar på dig i Petra Hönig

Kom i kontakt med Petra Hönig och upptäck alla egenskaper hos våra lägenheter i La Mata. Du kan hitta oss på 4 kontor så att det är snabbare och lättare att komma åt den ena eller den andra, beroende på din närhet till den.

  • Kontor i Ciudad Quesada. Avda. De las Naciones, 18 A Urb. Ciudad Quesada 03170 Rojales. (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902. info@petrahonig.com.
  • Kontor i El Raso. Centro Comercial Euro-Terra Plaza de la Figuera 1- Lokal 7 03140 Guardamar del Segura. (+34) 966 716 019
  • Kontor i Villamartin. Avda. De las Brisas 6, Local 26 Villamartin 03189 Orihuela Costa. (+34) 966 764 003
  • Kontor i Playa Flamenca. Calle Niagara, nr 39. Residencial Miraflores III. Bq. 7, fas B, lokal 4.
16 Mär 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp