Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Köp en av våra 25 lägenheter i Guardamar del Segura

Köp en av våra 25 lägenheter i Guardamar del Segura

Vår fastighetsbyrå har 25 bra lägenheter i Guardamar del Segura för kunder intresserade av att bo i ett fantastiskt område på Costa Blanca South. Inom detta utbud av fastigheter erbjuds stilar på olika sätt så att de som är intresserade kan få tillgång till köpet av huset som passar deras smak och behov.

Petra Hönig har nya och återförsäljnings lägenheter. Trots att de har två bostadsformat har de begagnade lägenheterna blivit utvalda så att den som tycker om den har en känsla av att de bor i en ny fastighet. Anledningen till detta ligger i underhåll och efterbehandling av våra lägenheter.

Så du kan tänka sig att bo i en av våra begagnade lägenheter i Guardamar del Segura, vi kommer att förklara kvaliteterna hos en av dem.


Hur erbjuds en av de många lägenheterna i Guardamar del Segura av Petra Hönig?

En av våra lägenheter i Guardamar del Segura är ett vackert hus med 2 sovrum, beläget i Marjal de Guardamar-komplexet. En av de många överraskningar som den erbjuder är dess 2 pooler. En är täckt för att njuta av det på vintern och en annan utomhus att ha kul på sommaren. I denna lägenhet kan du också få passform, tack vare sitt privata gym med en bastu med utsikt över havet. Utan tvekan en högkvalitativ lägenhet.

Lägenheten har totalt 80 m2 boyta, byggt på en tomt på 90m2. Fastigheten är byggd några kilometer från stranden, så att du kan lära känna staden, ett fantastiskt område att dela med familjen.


Detta och mer du kan njuta av i våra lägenheter i Guardamar del Segura

Dessa har varit några av de främsta fördelarna med att köpa en av våra 25 lägenheter i Guardamar del Segura. Om du är villig att bo i någon av dem, kan du å ena sidan besöka vårt kontor i Ciudad Quesada, som ligger på Avda. De las Naciones, 18 A, Urb. Ciudad Quesada, 03170 Rojales. Ourphone och email är (+34) 966 718 006 | info@petrahonig.com

Å andra sidan kan du hitta vårt kontor i Guardamar, i köpcentret Euro-Terra, Plaza de la Figuera 1- Local 7 | (+34) 966 716 019. Till sist erbjuder vi ett tredje kontor beläget i Villamartin för dem som vill närma sig denna plats. Du hittar oss på Avda. De las Brisas 6, Local 26, Villamartin, 03189 Orihuela Costa | (+34) 966 764 003.

23 Apr 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp