Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Förbättra livskvaliteten i våra hem till salu i Cabo Roig

Förbättra livskvaliteten i våra hem till salu i Cabo Roig

Miljön där du omger dig själv har ett betydande inflytande på dig, så om det finns någon faktor runt dig som du inte gillar, ändra den till det bättre. Ett bra sätt att hantera de kalla vintertemperaturerna och svalka under sommaren är att bo i ett av våra hem till salu i Cabo Roig. När du väl vet hur det är att bo på Costa Blancai Spanien kommer du att möta dagarna med positivitet.

Ingenting är jämförbart som att må bra i ditt eget hem. Du kommer att bli glad över din nya lägenhet med privilegierad utsikt över Medelhavet, bungalow med privat solarium och grillplats, radhus med trädgård och pool, villa eller fristående villa med privat pool och omgiven av palmer.

Bostadsanläggningarna i Cabo Roig är mycket attraktiva och uppmuntrar dig att ha en bra vistelse. Från första ögonblicket kommer du att känna en koppling till vackra vikar och naturliga miljöer med palmer och naturen. Den vackra kommunen Orihuela Costa (Alicante) erbjuder många aktiviteter för att distrahera dig. De flesta idrottare föredrar att utnyttja det goda vädret för att gå eller springa längs strandpromenaden eller göra vattenaktiviteter på de fantastiska stränderna i Cabo Roig, La Zenia, Dehesa de Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, La Caleta, Cabo Cervera, Playa de Los Náufragos, Playa del Acequión och Playa del Cura, bland de mest framstående i området.


Hur bra kommer du att känna dig att bo i husen till salu i Cabo Roig

En plan för framtiden för hus till salu i Cabo Roig är att säkerställa din familj lycka på sommaren. Balansera balansen genom att väga fördelar och nackdelar med att spendera några dagar på Medelhavskusten.

Du kommer att bli förvånad över hur bra du kommer att känna dig när du vaknar på morgonen och ser bilden av havet med den strålande solen som tränger igenom fönstret för att börja en lovande ny dag. När lyckan ler mot dig måste du fånga den. I Petra Honig fastighetsportfölj kan du upptäcka stora möjligheter med deras kampanjer som kan föra dig närmare Costa Blanca på ett mer ekonomiskt och enkelt sätt.

En upplevelse i Cabo Roig kommer att förändra din livssyn. Med en lugn takt och en hälsosam kost kan du förbättra din hälsa anmärkningsvärt. Leva upplevelser som ger dig positiva och trevliga känslor som dykning i vikarna på Costa Blanca eller solbad som ligger på den fina vita sanden.


Letar du efter hus till salu i Cabo Roig för att tillgodose dina sol- och strandbehov?

Om du letar efter ett hem att tillbringa somrarna eller ett hem för din pension, rekommenderar vi husen till salu i Cabo Roig. Kolla in det perfekta skicket för material, inredning och extra tjänster för att välja den egendom som intresserar dig mest.

Vårt huvudkontor ligger i Ciudad Quesada, men vi är också närvarande i Orihuela Costa. Du kan ställa oss alla frågor via den kommunikationskanal du föredrar:

Flamenca Beach:

Telefon: (+34) 965 326 218

E-post: sales@petrahonig.com

Adress: Niagara Street, nr 39, Miraflores III Bostad. Block 7, fas B, lokal 4, 03189 Orihuela Costa

Villamartin:

Telefon: (+34) 966 764 003

E-post: info@petrahonig.com

Adress: Villamartin Plaza, Av. De las Brisas 6, Local 26, 03189 Orihuela

14 Okt 2019
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp