Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

5 skäl att köpa en av våra lägenheter till salu i Ciudad Quesada

5 skäl att köpa en av våra lägenheter till salu i Ciudad Quesada

I Petra Hönig är vi medvetna om det ansvar som våra kunder måste köpa ett hem. Om du är intresserad av lägenheter till salu i Ciudad Quesada (Rojales - Costa Blanca), säger våra fastighetsmäklare dig 5 skäl att lita på köp av våra hus:

  • 1. Omfattande katalog. Vår fastighetsbyrå i Ciudad Quesada har en omfattande katalog över lägenheter i detta område på Costa Blanca. Cirka 60 fastigheter, med sina respektive egenskaper, förberedda för att förbättra en familjs välbefinnande.
  • 2. Återförsäljning eller nybyggnad. I Petra Hönig vill vi uppfylla förväntningarna från varje person som kommer till oss för att köpa en fastighet i Spanien. Vi erbjuder lägenheter med nybyggnad eller återförsäljning så att du kan hålla dig till den prisklass som bäst passar din budget.
  • 3. Idealisk för golf. Ciudad Quesada är populärt känd som en av de största städerna på Costa Blanca för att öva golf. La Marquesa Golf är klubben där hundratals fans kommer varje dag för att öva sin simtur . Om du är älskare av denna sport och köper en av våra lägenheter kommer du att njuta av golf varje dag.
  • 4. Lägenhet nära havet. Med Petra Hönig är det möjligt att köpa bostäder av hög kvalitet inom gångavstånd från havet. Ciudad Quesada ligger några kilometer från stränderna i La Mata och Torrevieja.
  • 5. Efter försäljningsrådgivning. I vår fastighetsbyrå strävar vi dagligen efter att erbjuda bästa behandling och råd före försäljning. När du förvärvar din nya fastighet i Ciudad Quesada står våra fastighetsmäklare också till ditt förfogande.


Vet du inte vilken modell av lägenheter till salu i Ciudad Quesada som kan vara ditt bästa alternativ?

Genom att ha en bred katalog med lägenheter till salu i Ciudad Quesada kan vi erbjuda ett större utbud av möjligheter. Om du väl tittar på de olika modellerna av lägenheter som vi erbjuder, både i nybyggnad och vidareförsäljning, vet du inte vad det bästa alternativet kan vara, kan vi erbjuda dig professionell rådgivning.

Som experter inom fastighetssektorn i Ciudad Quesada vet vi de bästa alternativen för att öka en köpares välbefinnande på Costa Blanca.

Petra Hönig har en omfattande portfölj av kunder som litar på oss för att indikera den bästa fastigheten i Ciudad Quesada. Så om du inte vet vilken lägenhet du ska köpa, be oss om hjälp.


Hur du ber om råd om våra lägenheter till salu i Ciudad Quesada

Om du behöver mer information om egenskaperna för våra lägenheter till salu i Ciudad Quesada, bara fråga oss.

För att kontakta oss, fyll i webbformuläret eller skicka ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com

Du kan också besöka oss på våra kontor på:

QUESADA OFFICE:

Avda. De las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales.

Telefoner: (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902

KONTORET RASO:

Euro - Terra köpcentrum | Pza. De La Figuera, 1 - Lokal 7 - 03140

Guardamar del Segura

Telefon: (+34) 965 516 574

FLAMENCA OFFICE STRAND:

Calle Niagara, 39 - Residential Miraflores III - Block 7 - Fas B - Local 4

03189 Orihuela Costa

Tno .: (+34) 965 326218

E-post: sales@petrahonig.com

VILLAMARTIN OFFICE:

Villamartín Plaza - Avda. De las Brisas, 6 - Lokal 26 - 03189 Orihuela

Telefon: (+34) 966 764 003

10 Dez 2019
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp