Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Varför erbjuder vi dig en fastighet till salu i Ciudad Quesada Spanien?

Varför erbjuder vi dig en fastighet till salu i Ciudad Quesada Spanien?

Om vi erbjuder dig en fastighet till salu i Ciudad Quesada Spanien beror det på att vi känner till den livsstil du gillar. Ciudad Quesada är designad som en semesterstad. Invånarnas huvudmål är att koppla av, ha kul och vila. För att göra detta i Ciudad Quesada hittar du olika alternativ:

  • "La Marquesa" golfklubb för nybörjare och erfarna spelare
  • Naturlig miljö privilegierad med de salta lagunerna i Torrevieja
  • Närhet till de magnifika stränderna på Costa Blanca
  • Fritidsplatser, pubar, barer, bowling, gym, ...

Ciudad Quesada ligger i hjärtat av södra Costa Blanca, i staden Rojales, en vacker urbanisering med eleganta hus och breda vägar. Dess invånare kommer ursprungligen från olika europeiska länder. De bildar ett multikulturellt grannskap som har gemensamt sin kärlek till den ljusa solen på Costa Blanca och dess milda och soliga vintrar. Detta utmärkta klimat, där regnen är mycket knappa, är perfekt för att spela golf när du känner för det. Ciudad Quesada har byggts runt en berömd 18-håls golfbana. I vinter är du fortfarande i tid att spendera roliga morgnar med dina vänner som spelar golf på "La Marquesa" Golfklubb. Du kommer att älska att titta på solen skina och känna den milda havbrisen på de närliggande stränderna i Guardamar del Segura, Torrevieja eller The Mata.


PETRA HÖNIG erbjuder dig den fastighet till salu i Ciudad Quesada Spanien som du letar efter

Om din önskan är att köpa en fastighet till salu i Ciudad Quesada Spanien, lita på förvaltningen av PETRA HÖNIG så hittar du ditt drömhus. Vi erbjuder dig ett brett utbud av nybyggda och återförsäljningshem samt intressanta exklusiva fastigheter.

Vi erbjuder dig stugor, bungalows, radhus, lägenheter etc. i de viktigaste bostadsområdena som Pueblo Bravo, Doña Pepa, La Marquesa Golf, ... där du har panoramautsikt över Medelhavet, "Salinas naturpark" de Torrevieja och La Mata "eller golfbanan.

Våra hem består av stora ljusa rum och är byggda med kvalitetsmaterial. Du kan också välja mellan en modern och avantgardisk design med raka linjer eller en traditionell stil mycket typisk för Costa Blanca. Du kommer att bli förvånad över de imponerande gemensamma simbassängerna i urbaniseringarna eller de eleganta simbassängerna som du hittar på villernas privata tomt.


Vår fastighet till salu i Ciudad Quesada Spanien, den charmiga fristaden du behöver för att koppla bort

Om du är intresserad av att hitta en tillflykt på Costa Blanca där du kan koppla av och koppla av, kontakta oss så erbjuder vi dig en magnifik fastighet till salu i Ciudad Quesada Spanien. Vi lyssnar noga eftersom det är ditt drömhus att erbjuda dig ett studerat urval av hem som passar din profil.

Vårt team av mycket erfarna fastighetsmäklare kommer att ge dig råd om alla nödvändiga förfaranden för att köpa en fastighet i Spanien. Tveka inte att ställa oss alla de frågor du behöver relaterat till fastigheten till salu i Ciudad Quesada Spanien som intresserar dig.

För att kontakta oss fyll i kontaktformuläret som visas på webben eller skicka ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com. Du kan också besöka oss personligen på något av våra kontor:

QUESADA-KONTOR:

Avda. De Las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada (Rojales) 03170

Telefoner: (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902

KONTORET RASO:

Euro Shopping Center - Terra

12 Feb 2020
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp