Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Letar du efter fastighetsmäklare i Ciudad Quesada? I Petra Hönig erbjuder vi exklusiva golffastigheter

Letar du efter fastighetsmäklare i Ciudad Quesada? I Petra Hönig erbjuder vi exklusiva golffastigheter

För dessa semestrar ger våra fastighetsmäklare i Ciudad Quesada dig en marknadsföring av lägenheter, bungalows, radhus, quads, gårdar och villor nära La Marquesa Golf, en av de mest välrenommerade golfbanorna på Costa Blanca södra Spanien tack vare sin vackra trädgårdstur bestående av 18 komplexa hål.

Ciudad Quesada är en mysig urbanisering av Rojales där familjer och golfare från Storbritannien och Centraleuropa möts varje år för att vila i en andra semesterbostad med orientering till golfbanan och med närhet till havet. Permanent bostad är också ett mycket frekvent alternativ bland pensionerade par som vill utnyttja Ciudad Quesadas strategiska läge för att njuta av en avslappnad livsstil full av sol, strand och en mängd olika fritids- och underhållningsaktiviteter.

Drömmer du om att njuta av långa golfdagar tillsammans med ett oslagbart klimat? I Petra Hönig är vi specialiserade på fastigheter nära golfbanorna och de mest attraktiva stränderna på Costa Blanca, Alicante-kusten med det största antalet blå flaggor i landet. Ta dig tid du behöver för att jämföra de olika återförsäljnings- och nybyggnadshusen med vår sökmotor för egna fastigheter.


Vad våra fastighetsmäklare i Ciudad Quesada kan erbjuda dig för att underlätta din ankomst till Spanien

Vår personal på fastighetsmäklare i Ciudad Quesada har lång erfarenhet av fastighetssektorn på Costa Blanca samt andra länder som Storbritannien eller Tyskland. När vi har studerat köparens profil har vi en bredare vision om vad våra kunder vill ha, vilket vanligtvis sammanfattas i:

  • Fastigheter till salu i Ciudad Quesada Centro, Doña Pepa, Pueblo Bravo, Lo Marabu eller La Fiesta mot söder för att dra nytta av de 320 dagarna med strålande solsken
  • Närhet till stränderna i Guardamar del Segura, Torrevieja och La Mata
  • Nära till cateringtjänster och viktigaste bekvämligheter (stormarknader, köpcentra, butiker, busshållplatser, apotek, ..)
  • Radhus eller fristående hus i La Marquesa Golf-området

Visste du att någon säsong är bra för att kliva på den fina gyllene sanden på Costa Blanca South? Stränderna har ett rent och noggrant utseende under hela året samt njuter av milda och stabila temperaturer. Därför är det inte förvånande att se sina invånare i mitten av hösten kyla sina fötter med det varma vattnet i Medelhavet.


Fråga om våra fastighetsmäklare i La Marquesa golfhem i Ciudad Quesada

Vill du leva hela året med i genomsnitt 19 ºC medan du utför olika utomhusaktiviteter? Våra fastighetsmäklare i Ciudad Quesada anpassar dina behov till ditt urval av tillgängliga bostäder till salu.

Oavsett om du vill sälja eller köpa ett hem i Costa Blanca South kan du besöka oss på något av våra kontor i Ciudad Quesada, Villamartín eller Guardamar del Segura. Om du är intresserad av Ciudad Quesada-området väntar vi på dig på Avda. De las Naciones, 18 A Urb. Ciudad Quesada, 03170 Rojales.

Vi besvarar alla samtal och meddelanden vänligen genom:

Spansk telefon: (+34) 966 718 006

Storbritannien Telefon: (0044) 73 84 395 902

E-post: info@petrahonig.com

10 Mär 2020
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp