Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Egenskaper med en virtuell 360-gradersvy: det nya avsnittet på vår webbplats som kommer att locka dig

Egenskaper med en virtuell 360-gradersvy: det nya avsnittet på vår webbplats som kommer att locka dig

Ett av huvudmålen för vårt företag är att erbjuda våra kunder den bästa servicen. På PETRA HÖNIG arbetar vi därför hårt och tillämpar ny teknik för vår verksamhet. Vårt mål är att alltid vara i framkant inom fastighetssektorn. På det sättet vill vi presentera dig för ett nytt avsnitt på vår webbplats: Egenskaper med virtuell 360 graders vy.

Med vårt nya avsnitt "VISTA 360" kommer du att kunna komma åt bekvämt till det inre av de fastigheter som vi erbjuder dig i detta avsnitt. Genom vår virtuella vy kommer du att kunna komma åt, från ditt land, till våra hus i Spanien som om du besöker dem personligen.

På kort tid och från soffan i ditt hus kommer du att kunna besöka de hus som du tycker är mest intressanta. Förutom den komfort du får kommer du att spara tid och pengar på resor, hotell, underhåll, ...

Om du vill komma åt vårt nya avsnitt av egenskaper med en virtuell 360 ° -vy, klicka på följande länk:

https://propertyforsaleciudadquesada.com/es/propiedades-con-visita-virtual-360/


PETRA HÖNIG, din fastighetsbyrå på Costa Blanca, erbjuder dig fantastiska fastigheter med en virtuell 360-graders utsikt

Återigen, på PETRA HONIG förutser vi våra kunders behov för att erbjuda dem den bästa uppmärksamheten. Det här är hemligheten till den stora framgången för vår fastighetsbyrå som har erbjudit våra tjänster till kunder över hela Europa i nästan tre decennier.

Om du är intresserad av att köpa en fastighet på Costa Blanca i Spanien för att njuta av dess magnifika klimat, dess enastående stränder vid Medelhavskusten eller dess prestigefyllda golfbanor, inbjuder vi dig att titta på våra fastigheter med en virtuell 360-graders utsikt.

På vår webbplats hittar du också ett brett utbud av nya och begagnade fastigheter som åtföljs av ett omfattande fotogalleri och en intressant beskrivning av deras huvudsakliga egenskaper som gör att du kan ta reda på alla detaljer om fastigheterna. Vi erbjuder dig fastigheter belägna i områden med den högsta efterfrågan på fastigheter i östra Spanien:

  • Vid stranden
  • Med utsikt över golfbanan
  • I ett viktigt turistområde.

Om du är intresserad av mer information om våra radhus, lägenheter, villor, parhus, bungalows, quads, ... vänta inte längre och kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med att hitta ditt drömhus på Costa Blanca eller Costa Calida.


Hur kan du kontakta oss?

Om du vill kontakta oss efter att ha besökt våra fastigheter med virtuell 360 graders vy, skicka oss ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com eller fyll i kontaktformuläret på webben. Vi svarar dig så snart som möjligt. Våra kontor finns på:

QUESADA-KONTOR:

Avda. de las Naciones, 18ª - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefoner: (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902

SATIN-KONTORET:

Euro - Terra köpcentrum

Pza. de la Figuera, 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura

Telefon: (+34) 965 516 574

FLAMENCA STRANDKONTOR:

39 Niagara Street - Residencial Miraflores III - Block 7 - Fas B - Local 4

03189 Orihuela Costa

Telefon: (+34) 965 326 218

E-post: sales@petrahonig.com

VILLAMARTÍN KONTOR:

Villamartín Plaza - Avda. de las Brisas, 6 - Lokal 26 - 03189 Orihuela

Telefon: (+34) 966 764 003.

16 Jun 2020
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp