Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Vill du bo i ett hus med terrass och havsutsikt? Lita på urvalet av fastigheter från våra fastighetsmäklare i Ciudad Quesada

Vill du bo i ett hus med terrass och havsutsikt? Lita på urvalet av fastigheter från våra fastighetsmäklare i Ciudad Quesada

Från den 21 juni kommer internationella flygningar till Spanien att återupptas för EU-medlemmar och brittiska medborgare, vilket är mycket positiva nyheter för dem som vill njuta av ett andra hem intill solen och de mest spektakulära stränderna. I Petra Hönig har vi professionalism av ett team av fastighetsmäklare i Ciudad Quesada som gärna följer dig i ditt nya äventyr som erbjuder dig juridiskt stöd hela tiden.

Om du letar efter inspiration till ditt nya hem kan du börja med att utforska vår omfattande katalog med fastigheter till salu i Costa Blanca, en destination som kommer att locka din uppmärksamhet på grund av kvaliteten på stränderna och dess utmärkta golfbana. Från våra charmiga hus kommer du att kunna upptäcka vackra platser att koppla av och njuta av naturen. Du kommer att älska att sola på din privata terrass medan du funderar på det typiska Medelhavslandskapet.

I Petra Hönig är vi stolta över att kunna erbjuda alla typer av återförsäljning och nybyggande fastigheter, till exempel lägenheter vid stranden, bungalower med verandor, villor med privata pooler, hus i naturliga omgivningar, parhus, fyrbäddar, radhus, parhus hus, ... Våra hus är fördelade längs Costa Blanca och erbjuder invånarna en mångfald av fritidsaktiviteter och avkopplande aktiviteter att njuta av året runt.


Välj oss som din fastighetsmäklare i Ciudad Quesada och du kommer inte ångra det

Letar du efter fastighetsmäklare i Ciudad Quesada som kan ge dig råd på ditt eget språk om köp eller försäljning av fastigheter på Costa Blanca? Du bör veta att vi i Petra Hönig har ett flerspråkigt team som är fullt utbildat för att hjälpa dig i spanska, engelska, tyska, franska, holländska, svenska, norska, ryska, ... Vi hjälper dig med alla typer av översättningar, oavsett om det är lagligt eller personliga dokument.

Hos Petra Hönig gör vi vårt bästa för att våra internationella kunder ska ha en trevlig och säker process. Tack vare ny teknik är det mycket lättare att hitta det hus du alltid har föreställt dig. I Petra Hönig har vi öppnat ett nytt avsnitt om fastigheter med 360º vyer, ett mycket användbart verktyg för att spara resekostnader. På detta sätt har vem som helst möjlighet att besöka praktiskt taget ett brett utbud av hem utan att flytta från soffan.

Om du planerade att resa till Spanien på jakt efter en villa med pool och trädgård i Ciudad Quesada eller en lägenhet vid havet i Arenales, bliv inte blinda och utforska interiören i hemmet först med våra virtuella turer. Ta reda på detaljerna och boka ditt besök personligen om du vill att de egenskaper som har väckt din uppmärksamhet mest.


Var hittar du de bästa fastighetsmäklare i Ciudad Quesada

Till skillnad från andra fastighetsmäklare i Ciudad Quesada tillhandahåller vi på Petra Hönig en mängd olika tjänster före, under och efter varje process så att kunder kan fokusera på att njuta av sin vistelse i Spanien snarare än att oroa sig för saker som

  • Överföring av tillgångar, testament, arv, ...
  • Betalning av skatter
  • Upphandlande livs-, hem- eller bilförsäkring
  • Pool- och trädgårdsunderhåll
  • Hemrenoveringar eller reformer
  • Golfbana reservationer

För mer information, besök oss på vårt kontor i Avda. de las Naciones, 18 A Urb Ciudad Quesada, 03170 Rojales, där du kommer att vara helt nöjd med behandlingen du får. Om du bor utomlands och inte kan resa ännu kan du ringa oss på (0044) 73 84 395 902 eller skriva till oss på info@petrahonig.com.

19 Jun 2020
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp