Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fördelar med att besöka fastigheterna genom en virtuell 360º-rundtur

Fördelar med att besöka fastigheterna genom en virtuell 360º-rundtur

Vill du njuta av ett andra hem vid stranden eller vid foten av en historisk golfbana? Om du är mil borta från din favoritdestination, nu med 360º-teknik har du fler möjligheter att hitta ditt drömhus utan att lämna din bostad.

På Petra Hönig öppnar vi praktiskt taget dörrarna till våra fastigheter till salu i Costa Blanca så att vem som helst kan komma åt sina interiörer utan att behöva lämna hemmet. Kan du tänka dig att besöka tre olika hus på samma dag utan att lämna soffan? Övningen med att ställa ut och besöka fastigheter utvecklas och fler och fler köpare och investerare förlitar sig på virtuella turer för att avgöra om de ska fortsätta i köpprocessen eller inte.

De som har provat upplevelsen har varit nöjda med bekvämligheten och lättheten att besöka husen från alla världens hörn och utan att förlora detaljer om sina egenskaper och inredning. Visualiseringen är så realistisk att du kan simulera din vistelse på samma plats: gå runt i vardagsrummet, byta rum, gå uppför trappan, gå till balkongen för att se dess otroliga vyer eller till och med gå ut i trädgården för att sola.


Petra Hönig erbjuder dig gratis virtuella turer så att du kan realisera dina drömmar mil bort

Vårt åtagande att förbättra våra kunders upplevelse har lett till att vi lanserade ett nytt avsnitt på vår webbplats om fastigheter med 360 graders vyer. Användare som har tillgång till denna enkla och intuitiva mjukvara kan ta kontroll över besöket med de fyra kardinalpunkterna förutom att använda zoom för att se detaljerna bättre.

Det bästa av allt är att du på bara 5 minuter har fått en tillförlitlig bild av hur huset är, så att du kan spara på resekostnader (flyg, uppehälle, boende ...) och tid. Om du vill dra nytta av denna teknik som revolutionerar fastighetssektorn inbjuder vi dig att få tillgång till vårt nya avsnitt genom följande länk: https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw//.

Du kommer att upptäcka en mängd olika nybyggnationer och återförsäljningsfastigheter belägna på strategiska platser för att lugnt njuta av den mest spektakulära Medelhavssolen. Du kommer att bli förvånad över vårt utbud av privata villor med pool och trädgård i Ciudad Quesada, våra nybyggda lägenheter nära stranden samt våra golfbostäder i frontlinjen i Almería.


Om du vill kan du be oss om mer information om alla aspekter av våra fastigheter med 360º vyer

Om du är intresserad av att köpa en semesterlägenhet eller en fristående villa att bo året runt, från ditt ursprungsland kan du redan gå vidare i din sökning tack vare 360º besök. Nyligen har vi på Petra Hönig lagt till återförsäljning och nybyggande egenskaper som är idealiska för att njuta av vädret på ett avslappnat sätt.

Vill du ha mer information om våra egenskaper? Skriv oss på vår e-post info@petrahonig.com eller fyll i formuläret på webben så svarar vi dig så snart som möjligt. Du kan också kontakta oss på något av våra kontor:

QUESADA-KONTOR:

Avda. De las Naciones, 18ª - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefoner: (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902

EL RASO KONTOR:

Euro Shopping Center - Terra Pza. De la Figuera, 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura

Telefon: (+34) 965 516 574

PLAYA FLAMENCA OFFICE:

Calle Niágara, 39 - Residencial Miraflores III - Block 7 - Fas B - Local 4, 03189 Orihuela Costa

Telefon: (+34) 965 326 218

E-post: sales@petrahonig.com

VILLAMARTÍN KONTOR:

Villamartín Plaza - Avda. De las Brisas, 6 - Lokal 26 - 03189 Orihuela

Telefon: (+34) 966 764 003

22 Jul 2020
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp