Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Nytt: Petra Hönig lanserar en ny guidad turstjänst online utan geografiska gränser!

Online rondleidingen via videochat

Petra Hönig är stolt över att implementera denna teknik i fastighetssektorn för att hjälpa nationella och internationella köpare att uppfylla sina drömmar utan att lämna hemmet och hålla dem säkra. Resebegränsningar och social distansering har lett till att många visningar ansikte mot ansikte har avbrutits, men med guidade turer online behöver du inte längre skjuta upp datumet för besöket.

Om du för närvarande letar efter en fastighet på den soliga Costa Blanca för att njuta av och leva några underbara år vid havet är virtuella turer det bästa alternativet. Hur fungerar det? Det är väldigt enkelt: vår fastighetsmäklare ansluter till din enhet med hjälp av den videochattapplikation du väljer (Skype, Zoom, WhatsApp eller FaceTime), varigenom han / hon guidar dig genom alla rum på fastigheten.

Genom en trevlig rundtur, med tydliga bilder och utan filter, kommer vår fastighetsmäklare att gå runt i vardagsrummet, köket och alla interiörer och exteriörer på fastigheten. Under tiden njuter du av att vara i soffan hemma. På andra sidan skärmen får du en känsla av att promenera genom varje hörn av hemmet, precis som vår agent gör.


Virtuella guidade besök mot 360 ° visningar

Guidade visningar online och 360 ° -turer är båda säkra sätt att hitta ditt drömhem på mil. I båda fallen sparar du tid och resekostnader. Allt du behöver är en internetansluten enhet och en bekväm sittplats hemma. Men vad är skillnaden?

Virtuella guidade besök är så nära verkligheten som möjligt eftersom allt sker i realtid och från samma fastighet. På dagen för mötet reser vår fastighetsmäklare till fastigheten, varifrån han eller hon kommer att ansluta sig till den potentiella köparen via videochatt för att vägleda dem genom de olika rummen och exteriörerna. Under besöket kan tittarna förtydliga sina tvivel på platsen eller begära en mer detaljerad bild av alla aspekter av fastigheten.

Petra Hönig erbjuder också möjligheten att besöka fastigheterna i 360 °. Till skillnad från levande virtuella turer är 360 ° -turer en interaktiv upplevelse där den potentiella köparen kan flytta bilden och utforska på egen hand vilken som helst punkt i huset. I det här fallet krävs inga ingripanden från fastighetsmäklare och fastigheten kan nås när som helst och utan avtal.

För att ta reda på några attraktiva egenskaper genom 360 º-tekniken, klicka här: https://propertyforsaleciudadquesada.com/propertie....


Om du vill boka en virtuell fastighetsturné, kontakta oss så bekräftar vi datum och tid

Att ta sig in i en fastighet på Costa Blanca och snoop runt deras interiör utan att resa till platsen är nu möjlig tack vare Petra Hönigs nya tjänst. För några år sedan kunde vi inte föreställa oss det, men idag är onlinevisningar en verklighet och fungerar verkligen!

Har du sett en egendom av ditt intresse i vår katalog? Boka din privata virtuella turné här:

Ring oss på något av våra kontor:

Ciudad Quesada: (+34) 966718006 | El Raso: (+34) 965 516 574 | Playa Flamenca: (+34) 965 326 218 | Villamartin: (+34) 966 764 003

Skriv till oss på info@petrahonig.com eller fyll i webbplatsformuläret och låt oss veta att du är intresserad av ett virtuellt besök.

Vår fastighetsmäklare kommer att kontakta dig så snart som möjligt för att bekräfta datum och tid för besöket.

17 Feb 2021
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp