Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Ett stressfritt liv är möjligt i våra fastigheter till salu i Ciudad Quesada

Fastigheter till salu i Ciudad Quesada

Med våren och solens intensitet, planerna på stranden med familjen, måltiderna i strandbarerna, mötena i golfbanan med vännerna eller grillarna i trädgården . Alla planer är bra om du bor i våra enastående fastigheter till salu i Ciudad Quesada.

I andra länder i Central- och Nordeuropa skulle det vara otänkbart att tillbringa timmar och timmar med att sola på en terrass en höst- eller vårmorgon. En av Spaniens attraktioner är det spektakulära klimatet, särskilt på platser som Ciudad Quesada där solen skiner mer än trehundra dagar om året och temperaturen förblir stabil, med lite nederbörd, vilket gör det möjligt att njuta av ett brett utbud av tjänster och aktiviteter. utomhus .

Beläget i epicentrum av södra Costa Blanca , är denna avundsvärda urbanisering en tillflykt för britter, irländare, ryssar, holländare, tyskar och en hel mångkulturell befolkning som lever fredligt tillsammans och kommer för att njuta av en välförtjänt semester i solen eller en pensionering med sin populära 18-håls golfbana: La Marquesa Golf .


Bort från storstädernas liv och rörelse kommer våra fastigheter till salu i Ciudad Quesada att få dig att känna dig avslappnad

Om du kombinerar bra väder, sport och Costa Blancas utsökta medelhavskök med ett hus med pool, terrass och utsikt över omgivningarna har du den perfekta cocktailen för att leva långa perioder utan stress. Det bästa med våra fastigheter till salu i Ciudad Quesada är att du inte behöver oroa dig för storstadens problem och du kommer att bo skyddad i en unik naturmiljö, mellan vackra laguner, medelhavsträd och gyllene sandstränder .

Finns Ciudad Quesada med på din lista över favoritdestinationer för att tillbringa sommaren eller gå i pension? På Petra Hönig inspirerar vi dig med de mysigaste fastigheterna på orten, med söderläge och tillräckligt med utomhusutrymmen för att du ska kunna njuta av det fantastiska klimatet . Du kommer säkert att hitta det hus du vill ha bland våra:

  • Du hittar säkert en av våra nya villor med pool i Ciudad Quesada Centro.
  • Moderna lägenheter i Doña Pepa
  • Vackra radhus i Monte Azul, Lo Marabu eller La Fiesta.
  • Rymliga bostäder i La Marquesa, ett stenkast från golfbanan.

Föreställ dig att du sitter på en terrass och solar medan du observerar platsens vackra grönområden . Våra hus till salu i Ciudad Quesada är byggda runt en magnifik golfbana som erbjuder en mångfald av medelhavslandskap att beundra.


Vill du veta vilka fastigheter till salu i Ciudad Quesada som bäst passar din profil?

Om Costa Blanca södra lockar dig som turist- eller bostadsdestination , har vi på Petra Hönig en utmärkt portfölj med fastigheter till salu i Ciudad Quesada, Torrevieja och Guardamar där du skulle kunna passa in. Om du kontaktar oss kommer vi att matcha dina krav med vår lista över bostäder tills vi hittar den fastighet du letar efter.

Med Petra Hönig kommer du närmare och närmare att uppfylla dina drömmar.

Kontor: Avda. De las Naciones, 18 A Urb. Ciudad Quesada, 03170 Rojales

Telefon: 0034 966 718 006

E-post: info@petrahonig.com

27 Apr 2021
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp