Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Kom och njut av havet och solen i våra hus till salu i Orihuela Costa

Kom och njut av havet och solen i våra hus till salu i Orihuela Costa

Tänker du på Costa Blancas strålande sol? I våra hus till salu i Orihuela Costa kan du njuta av solen och stranden året runt. Om du vill njuta av ett idealiskt klimat där regn är praktiskt taget obefintligt, den varma sommaren bjuder in dig till nöjen på stranden och de soliga och milda vintrarna är perfekta för att spela golf, då är ditt bästa alternativ att köpa en fastighet i Orihuela Costa. .

Med mer än 16 kilometer varierad kustlinje hittar vi vidsträckta stränder med fin gyllene sand som varvas med magiska klippvikar med turkosblått vatten . Kan du föreställa dig att du i vår går längs strandkanten medan du solar? Du kommer säkert att älska att slappna av medan du lyssnar till vågornas mjuka brus ... Det är också en idealisk plats för att utöva vattensporter: segling, rodd, vindsurfing, jetski osv. På Dehesa de Campoamor Marina eller Cabo Roig Yacht Club kan du hyra förtöjning för din yacht eller hyra en båt för att åka på turistvägar runt Medelhavet och upptäcka ett annat perspektiv på den underbara kusten på Costa Blanca Syd.


Bli förvånad över att upptäcka det privilegierade läget för våra hus till salu i Orihuela Costa

PETRA HÖNIG erbjuder dig en stor portfölj av hus till salu i Orihuela Costa som ligger i Villamartín Golf, Campoamor, Mil Palmeras, Playa Flamenca, Altos de Campoamor, La Ciñuelica, Agua Marina, Las Filipinas, Vistabella Golf, Dehesa de Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, La Florida, Punta Prima ... Vi erbjuder dig nybyggda och återförsäljningsfastigheter som ligger intill stranden eller i närheten av en av de mest prestigefyllda golfbanorna på södra Costa Blanca :

  • Lyxiga chalets med modern eller traditionell design.
  • Charmiga bungalows med en liten privat tomt.
  • Soliga lägenheter med stora terrasser.
  • Radhus med gemensam pool
  • Parhus i privata bostadsområden
  • Och så vidare.

Våra bostäder är byggda med lyxiga material. De har inbyggda garderober i sovrummen, en elegant och aktuell utformning av badrummen, köken möblerade och utrustade med elektriska apparater, en ingångsdörr till säkerhetshuset, luftkonditionering, dubbelglas i fönstren, termisk och akustisk isolering osv.


Om du letar efter hus till salu i Orihuela Costa kan du lita på PETRA HÖNIG

PETRA HÖNIG är den fastighetsbyrå du behöver för att hitta de hus till salu i Orihuela Costa som passar din profil. Vi har lång erfarenhet av internationell kundservice och vi löser alla de frågor du behöver som rör köp eller försäljning av en fastighet i Spanien. Våra flerspråkiga proffs lyssnar noga på dina behov för att kunna erbjuda dig det hus som bäst passar dina önskemål.

Om du dessutom brinner för golf, tveka inte att fråga oss om våra speciella golfpriser . Vi kommer att erbjuda dig mycket intressanta priser på golfrundor, bilar, hotell, ... på de viktigaste golfbanorna på södra Costa Blanca som ligger mycket nära våra hus till salu i Orihuela Costa.

För att kontakta oss, fyll i formuläret som visas på webben eller skicka ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com . Vi hjälper dig gärna på något av våra kontor:

QUESADA KONTOR:

Avda. De las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefoner: (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902

SATINKONTORET:

Euro - Terra Shopping Center. Plaza de la Figuera, 1- Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura

Telefon: (+34) 966 764 003

KONTORET I PLAYA FLAMENCA:

Calle Niagara, 39 - Residencial Miraflores III - Block 7 - Fas B - Lokal 4

03189 Orihuela Costa

Telefon: (+34) 965 326 218

E-post: sales@petrahonig.com

VILLAMARTÍN-KONTORET:

Villamartín Plaza - Avda.de las Brisas, 6 - Lokal 26 - 03189 Orihuela

Telefoner: (+34) 966 764 003

19 Mai 2021
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp