Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

I våra charmiga fastigheter till salu i Villamartin kan du njuta av sol och golf när som helst på året

Fastigheter till salu i Villamartín

Villamartín är en idealisk plats att bo på. Detta moderna bostadsområde, som består av en utvald och mångkulturell stadsdel, har byggts runt en prestigefylld golfbana. Vi erbjuder dig magnifika fastigheter till salu i Villamartín där du kan leva den livsstil du alltid har velat ha.

Beläget på södra Costa Blanca, bara två kilometer från Medelhavskusten, kan du i Villamartín kombinera roliga bad på de populära stränderna i Orihuela Costa med underhållande dagar med att spela golf . Den ljusa och strålande solen som skiner mer än trehundra dagar om året gör att du kan välja mellan många aktiviteter att göra utomhus. Vill du i höst cykla längs cykelvägen som förbinder de närmaste stränderna och strandpromenaderna och titta på idylliska solnedgångar med fantastisk utsikt över havet? Vill du hellre dela roliga sammankomster med dina vänner på den soliga terrassen på ett kafé? Vill du spela golf på 18-hålsbanor med stor internationell prestige?

Det idylliska läget i urbaniseringen Villamartín gör att du kan njuta av det:

  • Oslagbara stränder med blå flagg
  • Exklusiva golfklubbar med högkvalitativt gräs och lyxiga faciliteter.
  • Köpcentrum med ett stort utbud av butiker, restauranger, nöjesställen ...
  • Etc.


Vilken typ av fastigheter till salu i Villamartín är du intresserad av? Vi har ett brett utbud av villor, lägenheter, radhus, bungalows ...

På PETRA HÖNIG erbjuder vi dig ett omfattande och varierat utbud av nybyggda och återförsäljningsfastigheter till salu i Villamartín, bland vilka vi lyfter fram:

  • Lyxiga villor med en traditionellt utformad pool.
  • Villor i modern stil med trädgårdar som kräver lite underhåll.
  • Radhus med privat jacuzzi
  • Mycket ljusa lägenheter med stora terrasser.
  • Och så vidare.

Våra fastigheter, som är byggda med material av bästa kvalitet, kännetecknas av att de har mysiga och mycket ljusa rum . De har inbyggda garderober i sovrummen. Köket, som är möblerat och utrustat med vitvaror, har stora förvaringsutrymmen. Bland de viktigaste egenskaperna hos våra bostäder finns: aluminiumsnickeri, dubbelglas på fönstren, installation av luftkonditionering, tillträdesdörr till säkerhetshuset osv.

Tveka inte att fråga oss om vår pool och / eller trädgårdsunderhållstjänst . Vi har ett team av professionella experter som kommer att hålla dina anläggningar alltid redo, vilket gör att du kan njuta av att spela golf eller ha kul på stranden utan att behöva oroa dig för att utföra dessa uppgifter.


Kontakta oss så visar vi dig fastigheter till salu i Villamartín som du kommer att bli förälskad i

Vi vill gärna höra från dig när du beskriver de egenskaper som de fastigheter till salu i Villamartín som du vill besöka måste ha. Vi kommer att göra ett urval av de bostäder som uppfyller din profil och vi garanterar att du kommer att bli fängslad när du besöker dem. Dessutom talar våra sakkunniga fastighetsmäklare ditt språk flytande , så att du bekvämt kan ställa alla de frågor du vill relaterade till våra fastigheter till salu i Villamartín.

För att kontakta oss räcker det att du fyller i kontaktformuläret som finns på vår webbplats eller att du skriver ett mejl till info@petrahonig.com så kontaktar vi dig. Om du föredrar att besöka oss personligen väntar vi på dig på något av våra kontor:

QUESADA-KONTORET:

Avda. De las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefoner: +34 966 718 006 | 0044 73 84 395 902

SATINKONTORET:

Euro - Terra Shopping Center, Plaza de la Figuera, 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura.

Telefon: +34 966 764 003

KONTORET I PLAYA FLAMENCA:

Calle Niagara, 39 - Residencial Miraflores III - Block 7 - Fas B - Lokal 4

03189 Orihuela Costa

Telefon: +34 965 326 218

E-post: sales@petrahonig.com

14 Sep 2021
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp