Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

3 anledningar till varför våra fastigheter till salu i La Marquesa Golf kommer att förändra ditt liv

3 anledningar till varför våra fastigheter till salu i La Marquesa Golf kommer att förändra ditt liv

Är du utlänning och letar efter en lugn och rofylld tillflyktsort på Costa Blanca i Spanien? På PETRA HÖNIG erbjuder vi dig 3 anledningar till varför våra fastigheter till salu i La Marquesa Golf kommer att förändra ditt liv helt och hållet.

  • Vakna upp till en strålande sol när som helst på året.

I få länder kommer du att kunna säga att du har vaknat en vintermorgon med vackert naturligt ljus eller att du har promenerat på strandsanden mitt i hösten. Klimatet på Costa Blanca (Alicante) är ett av de hälsosammaste i världen, med mer än trehundra soldagar per år.

De atmosfäriska förhållandena i Ciudad Quesada är de mest idealiska för att njuta av de vackra omgivningarna och friluftslivet: cykla, vandra, gå till stranden, besöka de närliggande turiststäderna, ta en öl på terrassen i en bar, spela golf ... Vem skulle inte vilja bo året runt under Medelhavssolen?

  • Håll dig i form med golf

Föreställ dig att du går några steg från din ytterdörr och befinner dig på en av de bästa golfbanorna på Costa Blanca . Om du gillar att träna golf dagligen är La Marquesa Golf urbanisation din plats. Den är byggd runt en historisk 18-håls golfbana (La Marquesa Golf & Country Club) full av historia, utmaningar och upplevelser.

Du kommer att älska att dra nytta av soliga morgnar för att testa ditt mål, njuta av den gröna miljön och träffa nya människor som du kan dela din passion med . Det bästa av allt är att du kan göra det året runt eftersom planen och klubben är öppna 365 dagar. Efter en intensiv dag med golf finns det inget bättre än att ladda batterierna på en mysig terrass med vacker utsikt och utsökta tapas från Medelhavet.

  • Känsla av frihet: terrasser, trädgårdar, stränder, naturparker ...

Upplevelsen av instängdhet har fått oss att reflektera över hur viktigt det är att njuta av öppna och naturliga områden. Våra hus i La Marquesa Golf är kopplade till en vacker golfbana, ett fantastiskt naturlandskap med laguner och vegetation och ett urval av Medelhavsstränder att drömma om . Upptäck dem med PETRA HÖNIG: lägenheter, chalets, bungalows, fyrbäddar ... De kommer att överraska dig!


Kolla in det goda Medelhavslivet i våra fastigheter till salu i La Marquesa Golf

Upptäck ett nytt liv i våra fastigheter till salu i La Marquesa Golf, en magisk urbanisering med utmärkt klimat, mångfald av fritidsaktiviteter, nära stranden, naturparker och omgiven av en prestigefylld golfbana. Du behöver inte mer för att leva lyckliga säsonger på Costa Blanca.

Om du vill prova på upplevelsen och låta dig ryckas med av Medelhavslivets glädjeämnen , kontakta PETRA HÖNIG nu så visar vi dig de hus som bäst passar din profil.

  • Ring oss på 0034 966 718 006
  • Skicka ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com
  • Besök oss på Avda. De las Naciones, 18 A Urb. Ciudad Quesada, 03170 Rojales
21 Okt 2021
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp