Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Nytt kontor i La Marquesa Golf, ett oslagbart läge för att ta emot våra kunder

Fastigheter i Ciudad Quesada

På Petra Hönig öppnar vi! Vi öppnar ett nytt kontor i området kring golfbanan La Marquesa (Rojales), ett privilegierat läge för att ta emot våra kunder, vänner och partner. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra lokaler och vår kundservice, och detta är ett stort steg.

Om du funderar på att köpa eller sälja ett hus i La Marquesa Golf , eller om du helt enkelt vill veta mer om våra tjänster, är du mer än välkommen till vårt nya kontor. I ett utmärkt läge, vid foten av fältet, kan du observera de gröna och soliga omgivningarna och få en uppfattning om det lugna fritidslivet i Ciudad Quesada. Om du vill kan våra lokala fastighetsmäklare följa med dig för att utforska omgivningarna och ge dig råd om området.

Vår fastighetsbyrå har nu 2 kontor i Ciudad Quesada, ett i centrum (huvudkontoret) och ett annat på golfbanan , och det tredje i El Raso, Guardamar. Beroende på ditt influensområde kan du välja mellan någon av våra anläggningar.


Dra nytta av våra fastighetstjänster i La Marquesa Golf

I och med öppnandet av vårt nya kontor i La Marquesa Golf kommer internationella kunder som är intresserade av denna attraktiva golfenklave att kunna dra nytta av våra utmärkta fastighetstjänster , t.ex:

  • Vi säljer din fastighet
  • Vi hjälper dig att söka efter bostäder: återförsäljning, nybyggnation och exklusiva hus.
  • Juridisk rådgivning, skatter, bokföring, översättningar och försäkringsavtal.
  • Byggnadstjänster: renovering och renoveringsarbeten
  • Underhåll av pooler och trädgårdar
  • Bokning av golfbanor (fråga efter erbjudanden och specialpriser)
  • Och så vidare.


Besök oss på vår nya adress, bredvid den historiska golfbanan La Marquesa, i Ciudad Quesada

Behöver du vägledning för att hitta hus i La Marquesa Golf? Ska du sälja din fastighet och vet inte var du ska börja? Besök oss gärna i våra nya lokaler i närheten av golfbanan La Marquesa. Du kommer att njuta av en bekväm miljö, med utmärkt utsikt över landsbygden och 100 % personlig uppmärksamhet på ditt eget språk.

Mer specifikt finns vi på Calle Quesada Ballester 105 Urb. Ciudad Quesada 0317 Rojales . Om du inte vet hur du ska ta dig dit kan du klicka på adressen på Google Maps:

https://www.google.com/maps/place/Petra+H%C3%B6nig+Real+Estate+%C2%B7+La+Marquesa+Estate+Agents/@38.084011,-0.7096073,15z/data=!4m5 ! 3m4! 1s0x0: 0xc736a78c0104fe2d! 8m2! 3d38.084011! 4d-0,7096073

Vi har öppet från måndag till fredag från 9:00 till 18:00 och lördagar från 10:00 till 13:00. Om du inte befinner dig i området eller om du bor utanför Spanien och vill kontakta vår fastighetsförmedling i La Marquesa Golf kan du ringa oss på (+34) 965 326 218 eller skicka oss ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com . Vi hoppas att vi hör av oss till dig mycket snart!

17 Nov 2021
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp