Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Real Estate Ciudad Quesada Rojales.

Real Estate Ciudad Quesada Rojales.

7 misstag att undvika när man köper fastighet i Spanien

För många att köpa en fastighet i Spanien är deras pension dröm. För andra är det ett semestermål. Vissa kanske letar efter en lönsam investering. Oavsett vilken är motivet, försök att undvika de misstag alla gör.

När man tänker på att köpa en fastighet i Spanien vad många gånger kommer att tänka på är bilden av en lugn och avskild plats bort för buller, kort sagt, en plats att koppla av. Motiven kommer alltid att vara personlig. Och sanningen är Spanien erbjuder en bra lista över fördelar för att köpa en fastighet: vackert väder, billig levnadskostnader och en medelhavs livsstil. Här har du de önskvärda förutsättningar för att njuta av de saker som verkligen betyder något.

Men inte alla som bestämmer sig för att köpa ett hus i Spanien gör de rätta valen. Ofta många misstag görs i processen av fastigheter forskning och köpa. Helst vill vi undvika dessa. Att köpa ett hus innebär en stor kostnad och vi vill garantier.

I Petra Honig ger vi dig en lista över de vanligaste misstagen, så försök att undvika dem.

1. impulsköp.

För att få förälskad med en fastighet och köpa den utan att tänka på för-och nackdelar, bara därför att vi vid ett tillfälle hade en fantastisk dag på vår vän pool, tenderar att sluta i en bristfällig köp. Men för närvarande spanska fastighetsmarknaden är mycket attraktiv för sitt pris, är det convinient att vidta alla åtgärder och fundera ordentligt köpet.

2. Utan att veta området.

Många egendom köpare i Spanien vet inte vem som helst i regionen bortsett från ägaren av huset eller fastighetsmäklaren. Det är lämpligt att vara väl informerad om området, om möjligt av någon som du redan vet. Om det vid den tid du vet inte vem som helst, ny teknik gör det möjligt att träffa människor från en viss plats som säkert kommer att ge dig information om området, tjänster, fördelar och risker.

3. Att inte ta hänsyn till underhållskostnader.

En pool är fantastiskt för sommaren, samma sak med att ha ett grönt gräs i vår trädgård, men båda har en underhållskostnader som vi måste ta hänsyn till även om vi inte spenderar i fastigheten större delen av året. Samma för gemenskap avgifter ägare måste betala. Det är viktigt att alltid tänka på dessa kostnader när man köper.

4. Att köpa en fastighet över våra tillgångar.

Det är mycket viktigt att veta vilka resurser vi har på ett realistiskt sätt för att kunna använda dem på ett smart sätt. Ibland köper en egenskap som vi har satt vårt sinne till kan leda oss att vara ekonomiskt alltför bundna. Om en oförutsedd händelse råkade vi kan hamna fastnat i en oönskad situation.

5. Att välja en fastighet i ett område dåligt utvecklad.

I tider av fastigheter boom drabbades många områden från ett överskott i konstruktion och i marknadsföringen av fastigheter. Ibland byggdes i avlägsna områden eller dåligt utvecklade. Att driva igenom en otillgänglig väg det kan se bra ut på papper men kanske kommer att bli tröttsamt efter körning det några gånger. Många människor gör inte en användning av deras andra hem eftersom de inte kan vara störd att komma dit. Tänk på denna aspekt när du gjort upp huvudet på det nya huset.

6. Overlooking förändringar i familjen.

Det finns människor som bara tänker i nuet och inte inser framtiden är närmare än de förväntar sig. Kanske inte ser snart sina tjugo-något barnen kommer att ha en partner och / eller barn och mer utrymme kommer att behövas om vi inte vill sluta träffa dem på semester, kan det också leda oss till en fel köp. Fem år från nu, kommer en hel familj passar in i en lägenhet i en säng med en bäddsoffa i vardagsrummet?

7. Plocka en alltför stor egendom.

Å andra sidan kommer vissa familj man köpa en pension hus med alltför många rum tänkande i dessa tider deras barn och barnbarn kommer att besöka, som kanske kommer att ske en vecka per år eller ännu mindre. Resten av året de flesta av huset är tomt, vilket innebär kostnader. Skulle det inte kompensera vissa fall att hyra ett hus i närheten eller bor på hotell som ligger närmast?

Petra Honig är din mäklare i Ciudad Quesada, Guardamar och Villamartin.

Ta en stund att bläddra igenom vårt unika sortiment av fastigheter, där du hittar den senaste och finaste urvalet av fastigheter i och runt Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vår erfarna flerspråkiga personal baserad i vår Quesada huvudkontor och Martin kontor på Costa Blanca kommer att kunna hjälpa dig med varje aspekt av din spanska fastighet köp.

I Petra Honig, från din första kontakt med oss vi kommer att sträva efter att identifiera dina behov och ge dig relevanta alternativ som faller inom din budget och kommer att hjälpa dig att hitta det bästa värdet för dina pengar som är tillgängliga när man köper en spansk egendom. Vi är specialiserade på både Följe och helt nya bostäder, som passar alla budgetar, både vid kusten i Costa Blanca och vidare i land.

3 Mai 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp