Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Vill du förbättra din livskvalitet? I vinter kan du njuta av sol och golf i våra villor till salu i Ciudad Quesada

Vill du förbättra din livskvalitet? I vinter kan du njuta av sol och golf i våra villor till salu i Ciudad Quesada

Vill du bo nära en berömd golfklubb på Costa Blanca? Lita på PETRA HÖNIG och avsluta vintern med att njuta av solen i en av våra villor till salu i Ciudad Quesada och spela golf på den populära golfklubben "La Marquesa".

Denna mångkulturella urbanisering , som tillhör kommunen Rojales, är byggd runt en berömd 18-håls golfbana, där du kommer att älska att spela, omgiven av ett vackert medelhavslandskap, på dess högkvalitativa gräs. Ciudad Quesada kännetecknas av sina eleganta bostäder där grannarna lever en avslappnad och hälsosam livsstil . Längs dess breda och soliga avenyer hittar vi olika kommersiella områden där du hittar alla typer av affärer och tjänster som gör att du kan leva bekvämt under hela året.

Dessutom gör närheten till Alicantes flygplats, där du hittar ett brett utbud av lågprisflyg till de största europeiska städerna , det enkelt för dig att resa till ditt ursprungsland när du vill.


Upptäck våra lyxiga villor till salu i Ciudad Quesada och du kommer att vilja bo på Costa Blanca Syd

Om du funderar på att flytta till Costa Blanca Syd kommer våra lyxiga villor till salu i Ciudad Quesada att fängsla dig. Vi har nybyggda och återförsäljningsvillor som ligger i de bästa bostadsområdena i denna vackra urbanisering.

Vår villa i Lo Pepín kännetecknas av sin traditionella design . Den är byggd med material av högsta kvalitet och har stora och soliga terrasser där du kan koppla av medan du lyssnar på din favoritmusik. Kan du tänka dig att ta det första kaffet på morgonen på verandan i ditt nya hem medan du observerar fantastiska öppna vyer över naturen och golfbanan? Då kommer du att älska en lyxvilla i La Marquesa Golf utrustad med alla detaljer du kan tänka dig.

Om du föredrar ett hem med modern design , kommer våra exklusiva chalets i Ciudad Quesada att imponera på dig. De är byggda i en elegant stil och har mycket ljusa rum. Villorna ligger på en stor tomt med:

  • Trädgårdar med lågt underhåll.
  • Lyxig privat pool
  • Solarium
  • parkeringsplatser.
  • Rymliga terrasser med öppen utsikt


Kontakta PETRA HÖNIG så visar vi dig våra lyxiga villor till salu i Ciudad Quesada

Om du vill ha mer information om våra villor till salu i Ciudad Quesada, kontakta PETRA HÖNIG så svarar våra flerspråkiga fastighetsmäklare gärna på alla dina frågor.

För att kontakta oss behöver du bara fylla i formuläret på vår webbplats eller skriva ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com.

Om du föredrar att träffa oss personligen så att vi kan följa med dig för att besöka våra villor till salu i Ciudad Quesada, kommer du att verifiera det vänliga och nära bemötande som vi kommer att erbjuda dig på något av våra kontor:

QUESADA-KONTORET:

Avda. of the Nations, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefoner: +34 966 718 006 |0044 73 84 395 902

SATINKONTORET:

Euro-Terra Shopping Center

Figuera Square 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura

Telefon: +34 966 764 003

MARQUISE-KONTORET:

Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefon: +34 965 326 218

22 Feb 2022
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp