Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Ljus villa till salu i Ciudad Quesada, den perfekta platsen att bo på Costa Blanca

Ljus villa till salu i Ciudad Quesada, den perfekta platsen att bo på Costa Blanca

Skulle du vilja bo i ett typiskt hus från spanska Levante med trappor med balustrader, en charmig veranda med bågar, en sockel av natursten på fasaden... Denna villa till salu i Ciudad Quesada har alla de egenskaper du önskar.

Ciudad Quesada är en stor urbanisering som ligger i hjärtat av Costa Blanca södra . Även om det inte ligger vid kusten tar det bara tio minuter att nå de paradisiska stränderna Guardamar del Segura, La Mata Torrevieja... Det karakteristiska klimatet i detta område, med mer än 300 soldagar per år, gör att du kan utföra alla typer av aktiviteter utomhus: spela golf, cykla, vandra eller helt enkelt sitta på den soliga terrassen på ett kafé och prata med vänner.

I Ciudad Quesada finns den populära golfklubben "La Marquesa", på vars 18-hålsbana du kan utöva denna sport när du känner för det. Den är utformad som en semesterstad och har alla typer av nöjesställen som du kan njuta av som par eller med hela familjen. I augusti kommer du att älska att ha roligt med dina barn eller barnbarn i dess vattenpark, med många vattenattraktioner.

Vad är det som är så speciellt med denna villa till salu i Ciudad Quesada?

PETRA HÖNIG erbjuder dig denna vackra villa till salu i Ciudad Quesada redo att flytta in. Den har vackra trädgårdsområden som ger en touch av färg till tomten och som det inte kommer att ta dig lång tid att ta hand om. Dess imponerande pool är slående, omgiven av solariumområden, där du kommer att älska att njuta av en avslappnad sommar medan du solar.

Huset har ett rymligt vardagsrum med öppen spis . Köket, som kännetecknas av sin rymlighet och ljusstyrka, är perfekt möblerat och utrustat med elektriska apparater. Du kommer att bli överraskad av det utmärkta läget för detta hus, som har i sin omgivning:

  • Kommersiella och fritidslokaler, 1 kilometer
  • Mjuka gyllene sandstränder, 8 kilometer
  • Golfbana 3 kilometer

Om du vill veta mer om denna villa i Ciudad Quesada, klicka på följande länk:

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/25128/villa/resales/spanien/ciudad-quesada/ciudad-quesada/

Vill du besöka denna villa till salu i Ciudad Quesada?

Om du funderar på att besöka denna villa till salu i Ciudad Quesada har du det väldigt enkelt. Kontakta PETRA HÖNIG och du kommer att se att allt är en fördel. Vi erbjuder dig personlig rådgivning under hela fastighetsköpsprocessen och sedan får du en intressant service efter försäljningen där vi löser otaliga frågor:

  • Partiella eller fullständiga bostadsreformer
  • Flyttning
  • Installation av ett säkerhetslarm
  • Kontrakt för hem-, sjuk-, liv- och bilförsäkringar...
  • Och så vidare.

Skicka ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com eller besök oss personligen på något av våra kontor:

QUESADA KONTOR: Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales. Telefon: +34 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902.

EL RASO-kontoret: Euro-Terra Shopping Center, Plaza de la Figuera, 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura. Telefon: +34 966 764 003.

LA MARQUESA OFFICE: Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales. Telefon: +34 965 326 218

Bildgalleri

31 Aug 2022
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp