Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

I denna villa till salu i Formentera del Segura kan du njuta av en solig höst och grilla i trädgården

I denna villa till salu i Formentera del Segura kan du njuta av en solig höst och grilla i trädgården

Denna villa till salu i Formentera del Segura kommer att fängsla dig. Den ligger i det prestigefyllda området Fincas de la Vega, mycket nära städerna Rojales och San Fulgencio, och kännetecknas av sitt vänliga och mångkulturella grannskap.

Formentera del Segura är en stad med en stor jordbrukstradition, så i dess omgivningar hittar du omfattande odlingsfält. Under de senaste decennierna har den drabbats av en betydande befolkningsökning, främst på grund av boendeturism som lockas av det milda och soliga klimatet som möjliggör en hälsosam livsstil. Dessutom hittar du de mycket långa stränderna i Guardamar del Segura bara tio minuter bort med bil.

Om du letar efter en plats på Costa Blanca där du kan koppla av och leva avslappnat ska du se till att besöka denna villa i Fincas de la Vega. En annan viktig egenskap är närheten till stormarknader, affärer och restauranger, samt att det är lätt att ta sig till de omgivande städerna: Elche, Orihuela, Torrevieja osv.


Vad är det som är så speciellt med denna lyxiga villa till salu i Formentera del Segura?

Denna lyxiga villa till salu i Formentera del Segura är byggd i en elegant traditionell stil och är utrustad med otaliga tillbehör samt utmärkt orientering. Byggd med de bästa materialen på marknaden har den:

  • Inbyggda garderober i sovrummen
  • Utvändig belysning i trädgårdsområdet.
  • Luftkonditionering och uppvärmning
  • Grill
  • Fullt utrustat kök
  • Förråd och parkering för fordon
  • Uppvärmd pool som drivs av solpaneler

En vacker trädgård med lågt underhåll omger hela villan. I grillområdet, där du drar nytta av det goda vädret som är typiskt för Costa Blanca, kan du organisera roliga luncher med dina vänner eller trevliga kvällar med din familj.

Klicka på följande länk om du vill veta mer detaljer om denna villa i Formentera del Segura:

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/25046/villa/resales/spanien/formentera-del-segura/forementera-del-segura/


PETRA HÖNIG erbjuder exklusivt denna lyxiga villa till salu i Formentera del Segura

Du är säkert intresserad av att besöka denna lyxiga villa till salu i Formentera del Segura. Vänta inte längre utan kontakta oss så informerar vi dig utförligt om hela processen att köpa en fastighet i Spanien .

Vi har ett flerspråkigt och mycket professionellt team som kommer att erbjuda dig en vänlig och personlig behandling . Vi garanterar en snabb och bekymmersfri fastighetsförsäljning. PETRA HÖNIG erbjuder dig en lång erfarenhet inom fastighetsbranschen , så om du behöver sälja ett hus på Costa Blanca för att köpa denna lyxiga villa till salu i Formentera del Segura, hjälper vi dig gärna.

För att kontakta oss behöver du bara fylla i kontaktformuläret på vår webbplats eller skriva ett mejl till oss på info@petrahonig.com . Vi lovar att svara dig samma dag. Du kan också besöka oss personligen på något av våra kontor:

QUESADA KONTOR:

Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefoner: +34 966 718 006 |(0044) 73 84 395 902

SATIN-KONTORET:

Euro-Terra Shopping Center - Pza. de la Figuera, 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura

Telefon: +34 966 764 003

MARQUISE-KONTORET:

Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefon: +34 965 326 218

Bildgalleri

13 Okt 2022
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp