Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Soliga vintrar och golf väntar dig i denna traditionella medelhavsvilla till salu i Lo Crispin

Villa till salu i Lo Crispin

Skulle du vilja flytta i vinter till en privilegierad enklav vid spanska Medelhavet? I vår villa till salu i Lo Crispín kommer du att kunna njuta av långa soltimmar under vintermånaderna och promenera längs föga trafikerade stränder. Vår fastighet till salu i Lo Crispín ligger i Ciudad Quesada, en mångkulturell urbanisering som ligger i kommunen Rojales, bara 10 minuter från de berömda stränderna på södra Costa Blanca och omgiven av riklig natur. Och om du är passionerad av golf kommer du att älska att spela på den närliggande golfbanan "La Marquesa" , av stor internationell prestige och en av de bästa i hela Valencianska gemenskapen.

Ciudad Quesada utmärker sig också för sin lugna atmosfär och avsaknad av störande buller där invånare av olika europeiskt ursprung lever en avslappnad och hälsosam livsstil. Dessutom finns det på de långa avenyerna i detta makrobostadsområde alla typer av affärer och tjänster som underlättar den dagliga komforten. Närheten till Alicantes internationella flygplats i El Altet-Elche gör det i sin tur mycket enkelt att snabbt och billigt resa till ditt land när du vill.


Fri utsikt och soliga rum i denna prisvärda villa till salu i Lo Crispín

En av de aspekter som kommer att dra till sig din uppmärksamhet mest om denna attraktiva villa till salu i Lo Crispín är dess fantastiska pris. Från endast 139 950 euro kan du förvärva en traditionellt utformad villa på kort avstånd från Medelhavet och golf och dra nytta av en rad mycket intressanta funktioner:

  • Utomhus: privat solterrass, pergola, trädgård och solarium.
  • Obehindrad utsikt över urbaniseringen
  • Komfort: luftkonditionering för att svalka dig på sommaren.
  • Gemensam pool

Som du kan se har vår villa den stora fördelen att erbjuda intimitet och avskildhet på en lämplig tomt och samtidigt ligger den bredvid andra villor i samma urbanisering. Detta gör att du kan anta en aktiv social livsstil och de små i huset kan leka med andra barn.

Läs mer om denna fantastiska villa på: https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/26363/villa/resales/spanien/ciudad-quesada/lo-crispin/


Stort intresse för denna villa till salu i Lo Crispín bland den internationella publiken. Missa inte detta!

Denna charmiga och mysiga villa till salu i Lo Crispín är mycket efterfrågad bland den internationella allmänheten på grund av sitt pris, sina egenskaper och sitt oslagbara läge . Om du vill ha mer information om denna villa till salu i Lo Crispín, kontakta våra expertrådgivare så svarar de på alla dina frågor på ditt språk. För att kontakta oss kan du fylla i formuläret på vår webbplats eller skriva ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com .

Kontor i Ciudad Quesada:

Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefoner: +34 966 718 006 |0044 73 84 395 902

El Raso Office:

Euro-Terra Shopping Center

Plaza de la Figuera 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura

Telefon: +34 966 764 003

La Marquise Kontor:

Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefon: +34 965 326 218

16 Nov 2022
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp